Emakku kuat seks?

on Saturday, January 22, 2011



mOde: Astaghfirullahalazimmmmm~!!


kOrang mesti datang jenguk entry ni laju2 kan?? bhahaha
haa tengok apekebendanya yang pornO sangat entry aku kali ni

v
v
v




hampgdvsjhdgsckdscgwandj~!!!!

Takde maknanya aku nak buat entry lucah

apekejadahnya keywOrd harini..anak sapO laaa yang gersang sangat tu. dush dush!! rasakan penumbuk padu aku

kasihann..bukak2 jer blOg i ada entry gambaran isi neraka. bhaha. padan muka

rasanya tak pernah aku buat entry pOrn kecuali entry yang bertajuk ajar seks masa tengah ada hOt isssue pasai ajar pendidikan seks di sekOla. haish

ada laa dalam 3hari aku tinggalkan belOg.. excited nak jenguk2 belOg sendiri.. terkezut la aku ada keyword tak senOnoh harini. grrrrr~





pssssstttt..peringatan. belOg ini bukan belOg porn ok! >.<"


Ranking: 5

{ 14 Comments... read them below or add one }

Hati Batu said...

haha x sangkakan ad org search keyword mcm tu..org zaman sekarang luar jangkaan..


January 22, 2011 at 9:42 PM
Sharifah nor said...

kalau entry emak ku kuat makan ke..ok jugak!!!


January 22, 2011 at 10:52 PM
fiq said...

hehe.. ntah pape yg diorg search tu =P


January 22, 2011 at 11:09 PM
Sunah Mohammad said...

adoi...teruknye lah dia tu.


January 23, 2011 at 12:28 AM
Bob Merley said...

kejadah. sape la buat mende camtu. haha


January 23, 2011 at 12:33 AM
puteri ain said...

tah pape tah die tu..


January 23, 2011 at 1:35 AM
REPUBLIK N9 said...

hmm keyword minggu ini:

Diriku kuat makan kah3


January 23, 2011 at 2:49 AM
MiZi said...

hahaha meh nak try gak la search keyword tuu

http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/cemburu-la.html


January 23, 2011 at 3:26 AM
shahsyaz said...

sy neh agi lawak...
at least seks2 tuh mcm perkara biasa..

keyword utk blog sy ialah kekasih muslim..

igt MUSLIMAHMAD tuh kekasih sy ker??


January 23, 2011 at 8:44 AM
:: Zanna :: said...

hish!!! ni pun nak search juga ker??? lawak2...


n3 baru zanna jom terjah ^.^


January 23, 2011 at 8:24 PM
atie said...

tak ada kerja..suka search pelik2 dieorg ni~


January 24, 2011 at 3:04 PM
IFA Athirah said...

wohoo.giler ar keyword die.x bley blah http://www.geekintherainbow.blogspot.com/


January 27, 2011 at 1:43 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO