Shaklee effect #6 Ligat di tengah malam

on Friday, September 12, 2014

Hyee uollss..assalamualaikum.

Kesahnyer nak update entry esoknya selepas up entry shaklee effect #5

Sudahnya tersimpan sebagai draft sebab...tertido!! Hommaiii... baru ku tahu letihnya menjadi ibu..letih mcm mana pun..jaja happy and bahagia. Since ada hani..hidup ni rasa to the fullest!

 alolo baby ibu nie..

Untuk shaklee effect kalini..jaja nk share RAHSIA MAINTAIN CERGAS DAN BERTENAGA DENGAN MULTIVITAMIN. yehuuu

Bila banyak kerja delayed...jaja tahu..mesti berpunca dari sikap "tertido" heeee so tido tetap tido..

tapi jaja ada solution, bagaimana mahu dapat tidur dgn sempurna dan kerja tak tertangguh. Kalau kerja lipat kain baju pn tertangguh pn dah scaryy ok..sekali tertangguh lepas tu menggununggggg baju baju i laki bini. Berlonggok longgok. Sedih :p

Apa solutionnya??? Jaja fikir, bila dh tertido..then terjaga tgk kain baju berlonggok contohnya..mesti automatik jadi semakin lesu lemau longlai dan akhirnya tertido semula

Jaja tau..korang mak mak pn cenggitu jgk kn..wahaha.ok sorry.xbaik jaja tuduh2 uolls hahah. 

So jaja buat apa???? Supaya lebih bersemangat cergas dan tak lemau??? Jaja telan VITALEA 2 biji. Vitalea nie mcm multivitamin. Ya multivitamin. Complete dgn 7 mineral dan 12 vitamin termasuk kalsium magnesium vitamin D and etc.



sbb vitalea ni larut dalam air..so ia menyerap dengan cepat di dalam badan. In a few minutes..jaja dah ligat siapkan segala kerja2 selagi hani tak terjaga even waktu malam2 buta. Siries.jaja rasa BERTENAGA. Nampak tak the shaklee effect di situ??? Hehehh 

uolls nk cuba?? Cuma rm88.75 sebotol ada 120 tablets boleh ajak suami mak ayah tok nek tok wan. superr jimattt. Ok terima kasih sudi membaca. happy reading uollss





Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

noratini jaminon said...

hi cikgu, come join giveaway yang kami buat

http://www.zinniaza.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html


September 12, 2014 at 1:30 AM
EmpayarUtama said...

Wah tahun ni dah jd duta shaklee ya. Semoga dimurahkan rezeki hendaknya


October 26, 2014 at 9:15 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO