Shaklee effect #5 BEST hemoglobin level

on Saturday, September 6, 2014

Assalamualaikum and hye beautiful

sharing sharing sharing..

ill keep writing. To be honest, sharing something for my own good. Untuk kebaikan kamu juga my beautiful ^__^ boleh tiru.boleh ambil baiknya jika ada. Mai mai..duk dekat2..rapat2.. jaja nak habaq kisah hamil yg MENGUJAKAN as i promised before.

Harini nak share mengenai sesuatu yang paling ditakuti kebanyakan preggy moms. Iaitu paras hemoglobin (selalu org dok sebut hb hb...) kalau hb tak okay maka kena sembur lah dengan staffnurse. pastu stressss.pastu buat muka chom.pastu mengamuk kat orang lain. Okay itu bukan orang lain. Tp itu jaja.bhahaha..

ekceli..sebagai ibu..jaja risau anak kt dalam ni haaa..takut efek dia..takut jd apa2.

Sbb kena sembur dengan misi tu lah jaja tekad balik rumah nak google "supplement shaklee untuk tingkatkan paras hb" and masa tengah drive all the way nak balik, dah terbayang bayang statement ni jaja nak type.wahaha dasat x imagine

and alhamdulillah...in few weeks hasilnya berkesan! Jaja tak sabar nak tggu next check up..jaja p klinik desa and mintak check hb. And as the result....


im sooo happy! Alhamdulillah..bkn senang tau..nk konsisten makan supplement time mabuk2 masa tu..Allah je yg tahu. suffer!

Ok u guys nak tahu tak jaja telan apa..sbb masa tu kedekut duit nak beli supplement sbb masih tak sedar diri sepenuhnya. Jaja cuma ambil VITALEA dan B COMPLEX

okay later kang jaja update fungsi and cara makan ya! Till we meet again tomorrowwww


Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO