Shaklee effect #4 Saham akhirat

on Saturday, September 6, 2014

Lama betul tak update blog

Tak sempat bukan alasan.. yg sebenarnya malas. Sbb leceh on laptop yg dah takde battery..dengan hani yg bila dh didukung tak mahu di letak..mengaruk2 lagi..nk siapkan kerja sekolah kerja rumah..so jd malas.

Ya Allah...rasa bersalah giler..sbb dalam master checklist dah tekad nak update entry setiap hari. Abis lah lompong master checklist saya.. patut lah Rahsia Cermin Ajaib tak berjaya :(

Sendiri buat salah..sendiri ingat. Bagus lah jaja oiii.. ketuk kepala tu kuat2 sikit biar sedar diri. Nak berjaya tapi MALAS????

Jaja terlupa..my baby blog ni juga SAHAM AKHIRAT.. selagi kita menulis, membawa manfaat (insyaAllah) kepada orang lain selagi itu saham saya berlangsung! YaAllah...mudahnya menjemput pahala. Setiap kali bukak meja consultation pn mudah mudahan ada saham akhirat..

kenapa malas jaja....:( lepas dapat coaching dari master firdaus tempoh hari berkobar kobar nk buat 30 entry sharing shaklee effects. Dah siap list 30 tajuk tp cuma dapat up beberapa kerat entry jer. Bangak jaja tak publish lg. Semua sbb alasan yang direka reka!

Tengok cermin tu jajaaa..tengokkk!!

Ingat tujuan bisnes shaklee..nak sharing..nak hidup lebih baik..nak raih pahala sebanyak mungkin..nak jadi ibu yang terbaik dan nak mati dengan husnul khotimah!! Ingat tu jaja

komitmen WAJIB ada!

ummu hani juga saham akhirat..tapi kalau jaja gagal didik dia jadi anak yang solehah..siapa yg akan mendoakan jaja di alam sebelah sana?? Allahuu..

hani dah semakin bijak. Nampak perkembangannya cepat dan selalu kena puji misi setiap kali check up. Sampai malu ibu dia.. nak cerita lebih lebih takut kang jadi riak.

Allah..jadikan anak ini saham terbaik untuk kedua ibu ayahnya..

Errr..mungkin jugak si hani nie..terkena tempias shaklee effect.oppsss. wallahu aalam. Cuma Tuhan je yang tahu. Sepanjang apa yang jaja amalkan sewaktu mengandung mudah mudahan jaja tak dipersoalkan kelak di akhirat tentang apa dan bagaimana jaja 'treat' amanah yang DIA pinjamkan ini. 

Doakan hani sentiasa sihat..ceria..bijak..solehah..dan cantik yer! :)


Oh ya..lupa.sepatutnya jaja cerita kisah hamil yg mengujakan..tp spot type terus cerita pasal hani.. sorry2. Janji next entry adalah salah satu kisah hamil yg MENGUJAKAN buat jaja..sirius! :) illal liqa'


Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO