Bukti cikgu baran

on Tuesday, October 4, 2011


بسم الله الرحمن الرحيم

salam and hye semua

ada cerita. baca baik-baik yer.. sekarang perhatikan print screen di bawah



sudah?? okay. harini 4 oktober 2011, soalan dalam formspring tu baru dapat dijawab. 

apa dia? apa dia??

sabaq.. nak cerita la nihh...

pagi tadi, usai aku parking kereta dengan selamat, si amirul murid bijak cerdas say hye and salam. kemudian ada satu statement dia yang buat aku terkeduu.. katanya:

cikgu, harini cikgu tak payah marah-marah. sebab badri tak datang sekolahhh.. hihihi

err... errrrmm.... ohhh... hmmmm....

baru aku tahu aku ni baran juga orangnya :p

terima kasih amirul. kerana menyedarkan cikgu. heh

in fact, biasalah termarah-marah.. kan marah tandanya sayanggg... haha. marah-marah pon bersebab.. ye dak? boleh review semula kisah aku dan badri si budak bertuah di SINI, di SINI pon ada jugak.. nak tengok badri dia ada di SINI


Badri budak baik.. cuma selalu naughty tu yang kadang-kadang aku tak tahannnn.. haha

terima kasih kerana sudi membaca. heh :)

lebiu 


Ranking: 5

{ 14 Comments... read them below or add one }

ChaCha said...

haha...bersebab tak apa.. :)


October 4, 2011 at 9:40 PM
Khairil said...

jadi cikgu kena garang sikit , baru budak2 takut dan hormat...betul tak?..


October 4, 2011 at 10:09 PM
Ash serah said...

hahahahah :D terbaikk;a dak 2,.. kihkih


October 4, 2011 at 10:41 PM
Cik Azizah said...

biasalah cikgu marah mesti ada sebab. nak2 budak tgh proses pembelajaran..hehe


October 4, 2011 at 10:54 PM
afzalsukasuki said...

cikgu baran ke?aww takut i nok.sekarang banyak kes isteri dera suami..i tak sggup.haha


October 5, 2011 at 9:23 AM
nurfauzi said...

mane ade cikgu yang tak marah.
cuba buat kaji selidik pasal cikgu marah.
sebaik-baik cikgu (macam den hahaha) mesti ade marah sikit.

eden kat sekolah budak tengok dah macam cekgu disiplin dah.
pada hal cekgu jQAF tak habis belajar lagi.


October 5, 2011 at 9:59 AM
ghost writer said...

nanti kamu akan rindu ngan Badri kalau dia tak datang sekolah.tanpa Badri,tak meriah kelas kamu nanti.huhu


October 5, 2011 at 5:32 PM
kpah k-poh said...

adik kpah dua org jadi cikgu..mmg marah2...pastu adik ipar pun cikgu..dia cikgu pendidikan khas...lagi marah tahap gaban..


October 5, 2011 at 11:04 PM
neesa_jun said...

haha...sy paham sangat la kalau kena layan karenah plajar nakal ni...tp sometimes kena pandai amik hati dorg ni..so dorg pun pada masa yg sama jga hati kta..tp kdg2 geram gak sy dibuatnya..pernah membaling marker.uhuks!


October 5, 2011 at 11:44 PM
santai said...

marah bersebab bukan marah namanya.. tetapi, nasihat.. mungkin agak keras tapi niat mengajar, tak salah..


October 6, 2011 at 1:34 PM
stellaizz said...

biasalah cikgu marah mesti ada sebab kan kan


October 8, 2011 at 1:03 AM
Cikgu Jaja™ said...

@cha: haha..thanks cha kerana memahami :)

@khairil: betul2.. biar respek tu lebih xpe.. :)

@serahh: kehkeh..mmg terbaik sbb dia 'budak betuah' :)

@jijahh: hehe..thanks jijahh...kerana memahami jaja.lebiu :-*


October 12, 2011 at 8:21 PM
Cikgu Jaja™ said...

@afzal: haha..xpe zal, kamu boleh cari yg lain seindah zulaika, sebaik khadijah, semanja a'isyah :)


@fauzi: ekau mmg lomah lombut.. baik sungguh laa ustaz ni. :)


@ophan bonjus: haha..benar telahan kamu ophan.. bila badri xdtg, aku rindu dia >.<"


October 12, 2011 at 8:24 PM
Cikgu Jaja™ said...

@kak pah: hehe..sy pernah gstt mengajar pendidikan khas. mmg sakit sikit jiwa.. :P


@neesa_jun: kehkeh.. saba neesa.. saba :p biasalah kan marah2.. jaja plak xpandai nk ekspress marah. paling marah pon jegil biji mata kehkeh :)



@santai: betul..xslah kan.. :) thanks awk



@stellaizz: hehe.. yup betul lah tu thanks dear :)


October 12, 2011 at 8:28 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO