Life Bite #7 krohh krohhh

on Monday, July 15, 2013


Bismillah

okay i get my weekends are important,

hujung minggu memang waktu berehat dan waktu berdating dengan suami

it may take some initial negotiating to figure out what fits best.

suami dok dalam hutan, memang sangat sangat sukar nak berhubung! now that we're husband and wife, our time investment is much greater.

once we schedule the weekend, we treat it like any other priority item on our calender. lets be honest jer lah, a strong relationship with my 'suami' is a top priority.

sebab hujung mingu jer laa masa untuk suami dan jaja dating on phone..online..etc :(

but once, ups not once. many time it would be like this:

kringg kringgg (phone ringing)

"assalamualaikum sayang"

"abang!!! waalaikumussalam" excited giler laki sendiri tepon

"sayang sehat ka bla bla bla..."

"alhamdulillah okey jer..bla bla bla..." 

"bla bla bla "

"ble bla bla bla bla bla" 

syok sembang. memang kumpul seminggu punya cerita

tetiba..

"krohhh krohhh"

"sayang. ooo sayang"

"kroohhh krohhhhh krohhh" flat. hanyut. mimpi sampai ke jepun

"sayang oihh.. tidoq dah ka..." panggil suami

"krohhh..."

tertidur katanyaaaa :p

*************

esoknya,

"sayang nie kan, senang betul nak tido kan?"

"ehh yeke. tak la"

"abeh semalam tu abang cakap sorang sorang rupanya" 

"err...heh hehe.."

"tak pa la..faham. bini abang penat gheja kot.."

"hehe hehehe.. sorryy" 


***********

jaja kuat tido

okay, admit that..satu kelemahan

kalau dah mengantuk, kat mana mana pon boleh landing

tetiba jer dah kroohh krohh

okay, satu lagi kelemahan, suami kata i ni berdengkur! hommaiii... :(

ehh berdengkohh???

"aaaa tipuu tipuuu xcaye xcayeeee. tak dengar pon"

"tapi abg dengar.hahahahaha"

aaaaaa ini tidak benarrrrrrr

T__T




Ranking: 5

{ 1 Comments... read them below or add one }

afzalsukasuki said...

teruk perangai bini orang ni ni kalau tido kat jamban kompom2 orang lain takde peluang nak berak ni hahaha :D

mintak berdengkur sekali lagi..afzal nak buat ringtone :P


July 18, 2013 at 12:13 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO