Life Bite #6 Trip to Kota Kinabalu

on Saturday, July 13, 2013

Bismillah..

Alhamdulillah.. so far sebulan sekali jaja dapat jumpa suami.. so far lah. :p

al least, kami saling memberikan motivasi sesama sendiri bila jarang jarang berjumpa dan tinggal berasingan macam ni

in addition to nurturing the meek and quiet spirit  inwardly, jaja rasa, jaja should strive to maintain my outward attitude as well lah.. kena sentiasa nampak cool..tenang..err..beauty... i dont think so  :p

laki bini tinggal jauh..kena banyak banyak banyak bersabar. this is how wonderful life changing experience, being husband and wife wouldn't only meet husband's basic need. it's more than that!

faithful, loyal, and enthusiastic support. kena percaya, jujur.. dan yang penting jangan stress! #ehh

oh last week, jaja join trip rombongan sekolah suami ke kota kinabalu

before the trip, jaja excited ingatkan suami nak ajak ke Kundasang ker.. gunung kinabalu ker..macam yang selalu tengok kat drama. hiks

"abang, jom kita p kundasang. syoknyaa p tempat romantika de amor! "

"tak dak aih. kita p rombongan sekolah sayang oihh.. bawak budak sekolah kena la p zoo ka.. p muzium ka.."

-palm face-

"okay.. :( "

since well could meet my suami by the road , it was just enough. rindu laki oi!

okeh! mari teruskan membaca

sepanjang hidup jaja p mana mana hotel, tak pernah lagi jaja masuk hotel yang buat jaja rasa betul betul teruja. tapi di kota kinabalu, best sangat dapat stay di Tabung Haji Hotel yang sangat sangat awesome.

kerana apa????

kerana antaranya ada ini, doa tidur!

gamba nie sempat snap, gamba lain tak sempat :p

Allah hai.. in time macama pelik ek ada doa tidur..biasanya di hotel cuma ada tanda arah kiblat je. tp di TAHA Hotel memang thumbs up! bukan doa tido je, hotel tu juga ada sediakan kain pelekat, set telekung, sejadah malah ruang solat yang selesa! Allahuu.. kagum sangat!



itu gajah! siries gajah di taman hewan sabah tu kecik kecik.. :) alahai comey


:)

nampak x nampak x gambar kami p taman hewan lagi

Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO