Promo | Entri Jameela

on Tuesday, January 29, 2013

Bismillah..


jaja baru lepas tengok program entri Jameela di oasis tadi..

anyhow..best jugak la..

takde laa nak review sangat. but written because i really like this program tv, the host, the content, boleh laa buat tambah input untuk kita-kita nie ;)

ada isu..ada tips.. selebriti yang dijemput pon not bad la.. ;)

however, jaja prefer program tv yang menonjolkan islamization of women's la.. ketengahkan isu aurat ke, islah ummat ke, adab ke atau apa apa je wajib kaum hawa tahu.

jaja suka bila the host, abu talib tu membawa masuk selebriti bertudung, macam tadi ada farah asyikin yang so far sangat attempted to follow islam ways of life. dia sekarang mengaji di pondok okay..kagum jaja

jom jom! lets watching every sunday 7.30pm

kawan kawan, when you are searching for something new to watch hopefully this will help you to make a choice!

salam montel dari cikgu jaja. assalaamualaikum ;)

Ranking: 5

{ 4 Comments... read them below or add one }

xila dot said...

harini hari selasa kan??? ehhh pernah tgok yg ade haliza aww omey2 angat;p


January 29, 2013 at 11:11 PM
Cikgu Jaja™ said...

haha

terlufer nak type. tadi i tengok siaran ulangan la xila comot ;p


January 29, 2013 at 11:15 PM
afzalsukasuki said...

afzal pon suka, tapi ackward sikit bila tengok tajuk entry jameela tu..

err huruf T seolah2 salib.

Kalau selalu tengok boleh mati hati kot.wallahua'lam


January 30, 2013 at 10:14 AM
Ayie Abas said...

ayie tgok tv al hijrah jer...:)


January 30, 2013 at 6:25 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO