Tudung ariani

on Tuesday, December 4, 2012

PROMO! Jom shopping tudung AKEL di SINI
Tudung cun, tidak jarang dan menepati syariat! 


Bismillah

Lately jaja asyik membelek belek tudung. pelbagai jenis,style and brands. macam macam.. maklum lah, nak naik sekolah tahun baru, mahu semangat baru, so nak pakai baju baru, tudung baru.. hiks

Ariani la, D'haja la, Pearl Haya la, tudung bawal pon kemain mahalnya.. sambil ushar sambil geleng kepala.

mana taknya...

ada brand tu, harganya mencecah ratusan ringgit. tengok kaler,design takde la glamour sangat. the thing is jenama menjadikan hijab itu mahal nak mapuh. astaghfirullahalazim

terbaru tudung ariani letak jenamanya di bahagian awning atas kepala. sebelum nie diletak kat bahagian depan, bawah tudung, tak la obvious sangat.. tapi bila dah letak atas kepala tu, terang terang nampak jenama ariani..tudung mahal di rantau ini. (kihkihkih)

jangan salahkan pengeluar tudung. apa pong semuanya atas pilihan kita. nak pakai yang murah tapi tak tahan lama, nak pakai mahal tapi hati timbul rasa riak, tidak berguna. pakai yang sedang sedang harganya, kualiti baik, selesa dan paling penting menepati syariat, itu yang penting :)

tak payah nak tayang sangat nasi lemak 30sen tu. ups :p


ini jaja dan kawan baik. namanya toknek sue. tudung jaja pakai tu seploh hengget jer. asal tutup aurat, tutup dada, dah boleh kuar jalan jalan. 
jom pi padang besaq :p



 PROMO!Jom shopping tudung AKEL di SINI. Tudung cun, tidak jarang dan menepati syariat! 

Published with Blogger-droid v2.0.9
Ranking: 5

{ 4 Comments... read them below or add one }

Aishah Jahirah said...

xsemestinya beli tudung mahal2...murah pun oke je...:)


December 4, 2012 at 11:48 AM
Bluewendy said...

wahh! ariani mmg mahal..hihihi..tapi sedap pake.. =)


December 4, 2012 at 8:35 PM
Amir Aiman Akashah said...

yg penting tutup aurat waima guna tudung saji...HaHaHa


December 6, 2012 at 1:47 PM
Embun Melati said...

Cantiknya bakal-bakal ibu ni...:)


December 7, 2012 at 9:26 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO