Segmen Bloglist | Daku Amat Menyintai Mu

on Tuesday, May 1, 2012

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and hye everyone

Jaja nak join segmen abg ayie abas nie :) 


Daku Mahu Sertai Segmen Bloglist | Daku Amat Menyintai Mu



1 - Mesti follow blog Daku Amat Menyintai Mu dan LIKE fanpagenya. 
DONE


2 - Buat entry mudah yang bertajuk : Segmen Bloglist | Daku Amat Menyintai Mu 
DONE



3 - Copy paste banner segmen di atas dan dilink kan ke entry segmen berkenaan. 
DONE



4 - Kemudian buat tajuk kecil di bawah banner (seperti yang anda lihat di Entry ini) yang bertajuk "Daku Mahu Sertai Segmen Bloglist | Daku Amat Menyintai Mu" 
DONE



5 - Tag 1 rakan blogger lain (kalau nak tag lebih lagi awesome). 



6 - Kalau dah siap link kan Entry anda di kotak komen di Entry. 
DONE



**Klik banner untuk langsung ke link segmen.

Ranking: 5

{ 1 Comments... read them below or add one }

Ayie Abas said...

wahhh...kemas dan menarik jaja... terbaikkkkk...^__^

ayie nk survey sikit....berapa lama masa yg jaja ambil nk siapkan entry segmen nih?

terima kasih jaja...

jaja letak dlm link entry dlm komen di blog PGGP tapi sebenarnya segmen nih blog daku amat...tu...hehe

x apa nanti ayie letak link ni dlm entry segmen blog daku amat yer....


May 1, 2012 at 6:26 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO