Tips| Bagaimana Jika Pasangan Anda Gemuk

on Sunday, March 11, 2012


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum and hye everyone

Ahad yang damai. aku tenang. pagi-pagi lagi sudah siap menyental bilik air. tadi, sambil menyental lumut yang tak berapa hijau di lantai, menjejeh peluh..aku kesat dengan baju..wahh boleh kurus aku kalau begini saban hari. getus hati kecil jaja.peh pehh.. :)

aku selalu sibuk nak pastikan badan kurus, solid, ramping dan tetap maintain. so far tak dapat la nak kurus sangat kan..makan sungguh berselera..semua ditelan..kikiki kita nie sibuk-sibuk nak kurus..kalau dapat suami gemuk nanti macam mana???? wahahaha.. jap jap nak bayangkan.. :p

anak gemuk TIPS UNTUK LELAKI GEMUK PIKAT PEREMPUAN

bagi jaja lah..kalau si dia gemuk..tak apa..'gemuk' does NOT a matter.. sebab apa, sebab paling jelas sekali, manusia tak pernah sempurna..tiada pon yang sempurna..rite??

kalau si dia gemuk..tak apa..usah peduli sangat..yang penting dia menjaga penampilan, kebersihan dan bau badan. smart je jaja tengok :) pandai pandailah encik abang sekalian menjaga kekemasan diri walaupun badan berisi..

kalau si dia gemuk..tak apa..yang penting kita selesa bersamanya. selesa berborak.. berkongsi cerita.. berkongsi masalah.. pssstt.. perempuan ni senang je nak buat selesa..Elakkan daripada melakukan perkara yang tidak disukainya dan lakukan apa yang diinginkan olehnya. ekeke..mcm kena control pulak!

kalau si dia gemuk..tak apa..kerana ramai wanita tak memandang paras rupa hatta fizikal seseorang tu..yang penting si dia ikhlas sehidup semati dengan kita.. definisi ikhlas yang jaja maksudkan, si dia langsung tak mengharapkan apa-apa balasan dari kita jauh sekali ada udang di sebalik batu! biasanya kan.. wanita akan mudah tertawan jika ada lelaki yang sudi membantunya seikhlas hati. no offence. bantulah mana yang kamu mampu yer :)

so tips takde..kesimpulannya kalau pasangan anda gemok, terima laa seadanya..ekeke




pssstt..kadang-kadang lelaki gemuk ni romantik tau! errr.. :p




Ranking: 5

{ 8 Comments... read them below or add one }

Arra Ahmad said...

ye ke romantik? alamak ai..kena buat laki ai gemuk la camni baru romantik..haha


March 11, 2012 at 6:18 PM
Ayie Abas said...

jaja ada berkenan dgn lelaki yg gemuk ker ni? lain macam jer entry kali nih. :D


March 11, 2012 at 6:40 PM
Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/


March 11, 2012 at 7:10 PM
CikPuan Azizah said...

janji membuatkan kita bahagia kan kak.. kalau hensem tapi myakitkan hati merana gak tu. huhuhu


March 11, 2012 at 10:31 PM
Lea Isnawi said...

rupa bukan segalanya
yg penting hati kannn


March 11, 2012 at 11:48 PM
Diana Azis said...

Betul tu jaja..setuju..fizikal bukan ukuran bahagia :)


March 12, 2012 at 9:03 AM
Gen2Merah said...

yaa, rupa itu x penting... hati itulah yang kita cari..

p/s: setuuju, saya ramai kenalan yang berbadan besar ni... mmg mostly mereka di anugerahkan dengan sifat kelakar kan.. hehehe


March 12, 2012 at 4:52 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO