Doodle Cikgu Jaja & Ikuh

on Friday, March 9, 2012


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum and hye everyone

tadaaa~!!!

kikiki.. tengok nie haa..cikgu terkezut kerana seekor tikus.sweet tayunk

anyway thanks hatikubaik untuk doodle ini. suke2 :)

in fact, jauh dari dalam hati, aku gembira..sangat gembira. kerana apa, kerana di dunia sebelah realiti ini, keakraban serta rasa kasihnya sahabat mengekori..di situ berlaku keajaaiban. ya aku selalu percaya pada keaiaiban. gelak tawa, sengal-sengal alam, kita selalu bersama. sedih menyedih momen yang biasa kita kongsi.. walaupun tebakan hacker mengakibatkan sengketa, kita terus utuh seperti dulu. aku bangga denga kita-kita semua.. :)

arghh apa kau bebelkan jaja =.="

hehe..abaikan bebelan ntah hape2 di atas ni yer..aku agak stress dengan keje ekceli.. malas betul nak project dengan sistem baru kementerian kita..sedikit give-up. hoho

mujur niat bekerja itu ibadah.semua akan okay.kalau nak fikir penat, bosan, mak aku lagi penat jadi suri rumah berpuluh tahun..tak pernah pon mengeluh. apatah lagi bosan.. kalau bosan ntah apa jadi dengan anak dara dia sorang nie.. :p


muka mohon pencen umur 26 tahun
hoho~

anyhow..sayang sekalian geng blogger sengal. friends mean the world to me.. smile if u smile, feel all the pain you do.. :) 


salam sayang dari ketua darjah



psssttt..entry cacamarba.takde point terjurus. hape laa..cikgu tengah sengal sendi. harap maklong =.="


Ranking: 5

{ 14 Comments... read them below or add one }

Cik Azizah said...

comel la cikgu jaja ni..ekk takut ikuh yer..hehe


selamat bercuti sekolah cikgu :))


March 9, 2012 at 9:34 PM
Nurul ain said...

kemain doodle dia... ahaaa


March 9, 2012 at 9:48 PM
Aida Omar said...

cikgu jaja yang comey secomey doodle lan tu.. :) we all sayang anda ketua darjah.. tanpa ketua darjah tak berjaya lah anak didik nie semua :P hehe


March 9, 2012 at 10:17 PM
Cikgu Ma said...

dah, habis praktikum ni ko bleh pencen..hehe


March 10, 2012 at 1:41 AM
ghost writer said...

amboi, jaja. siap jadi ketua kelas lagi. kelas kau, jaja.


*bukan senang nak jadi pengajar kannn.. tapi betapa ramai yang ingin menjadi pengajar. ini kesempatan kau, jaja.


March 10, 2012 at 1:51 AM
Ayie Abas said...

jaja memang takut dgn tikus ker?


March 10, 2012 at 3:34 AM
wachak said...

assalam jaja

lamanya x singgah cni. Makin tambun pipinya cikgu :p
selamat bercuti sekolah cikgu .. :)


@via nokia E72


March 10, 2012 at 3:56 AM
EmpayarUtama said...

Takpe aku baca juga sambil nengok gambar :)


March 10, 2012 at 9:59 AM
Cik tikah said...

gbs memang awesome!


March 10, 2012 at 1:19 PM
tunz said...

wahh..cute dodol tu cam tuan empunya diri...mama pencen 60 der...uhuhuhu


March 10, 2012 at 9:57 PM
Gen2Merah said...

seronok kan jika hidup segalanya dengan kegmebiraan (",)


March 10, 2012 at 11:23 PM
mohdhazlan Dreadlock said...

ahak ..hensem ikuh wooo ..haha

tenkiu :)

persahabatan adalah hubungan sepanjang hidup ..insaallah :)


March 11, 2012 at 12:13 AM
Bluewendy said...

ketua darjah.. jgn mengeluh, pasti akn mndpt ganjarannya nanti..=)


March 11, 2012 at 3:17 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO