Fenomena geng blogger sengal

on Tuesday, December 27, 2011


بسم الله الرحمن الرحيم


as salam and hye semua 

ini fenomena baru bagi cikgu jaja.. sejak join group GENG BLOGGER SENGAL nie..hari-hari aku gelak sambiel menekan-nekan pusat..adehh... :)



dengan ahli Qaryah yang mesra-mesra sengal..admin yang penyanyang-penyayang sengal..semua tu cukup membuatkan pankreas aku menjadi sengal ditambah dengan labtop berkuasa tinggi pon turut tersengal..oleh yang demikian..terpaksalah aku mencari pemandangan hijau-hijau alam di luar serta mendapatkan terapi bunyian sentimental, supaya hilang segala sengal-sengal..:p 


***************



psssttt..tengah cuti sekola boleh la menyegal..nanti dah busy dengan kerja sekola..mesti aku rindu rakan-rakan sengal sekalian... kehkeh

pssstt lagi, benar bagai dikata, ketawa menggelapkan hati..banyak-banyaklah istighfar :)

psssttt lah lagi, kadang-kadang kita perlu menyengal..


psssttt lagikk ..kalau dah klik link facebook group GENG BLOGGER SENGAL  tapi tak jumpa..boleh la cari group di fb nama GENG BLOGGER SENGAL :D





Ranking: 5

{ 16 Comments... read them below or add one }

ENGINEER ARASH said...

lh aku join x???
tp aku blogger yg kureng sengal n agak skema...mcmane ek???


December 27, 2011 at 11:00 AM
ENGINEER ARASH said...

salam...
aku lh join x???
tp aku ni blogger yg kureng sengal n yg sopan... =P
mcmane ek???


December 27, 2011 at 11:02 AM
Phat said...

haha memang sengal pun kan kan


December 27, 2011 at 11:06 AM
♪ cik katak ♪ said...

takde keje buleh lah layan kak..
kalo tak abes semua terbengkalai kekekeke :)

ohhh saya suka geng ni..
sebab semua org sempoi..
tetiba ada ramai akak n abang :)


December 27, 2011 at 11:09 AM
Adam Fikri said...

owh..adam tu ka..dia memang comel mcm tu..xsyak lagi.. (sory comment xda kaitan)


December 27, 2011 at 11:18 AM
fiey zara malaiqa said...

content not found lah cikgu..huhu~
dah follow:)


December 27, 2011 at 11:22 AM
ZYASH said...

ha ah la...content not found la...gi mana ne seh...


December 27, 2011 at 11:29 AM
katak comel said...

slh link la..btw,miera dr aritu cbe nk msuk grup ni..tp hampa..adakah miera x ckup sengal tuk jin grup ini..hoho


December 27, 2011 at 12:11 PM
miss_rainbow said...

kan kak jaja.. da mula sekolah tak dapat nk menyegal lagi kan.. :( haha..


December 27, 2011 at 1:10 PM
TiraPengemis said...

selamat menyengalkan diri..hehe


December 27, 2011 at 1:40 PM
DianaAzis said...

Huhu..itu la kan..tak leh blah geng ni..waktu cuti boleh la layan..masa keje terpaksa away kan diri.. :)


December 27, 2011 at 1:52 PM
Khairil said...

memang kesengalan terserlah dekat group ni..haha


December 27, 2011 at 2:15 PM
harrazdani said...

semoga group ini akan terus sengal....:)


December 27, 2011 at 5:19 PM
Cik Azizah said...

xboleh la layan..t jijah asyik kena kaw2 jer..hahaha :p


December 27, 2011 at 8:50 PM
wachak said...

x boleh nk joint sekaki. wa x da acc fb ... hu33


December 27, 2011 at 11:51 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO