words limitation on wordless wednesday :p

on Wednesday, October 19, 2011


بسم الله الرحمن الرحيم


Salam and hye everyone

Harini, ramai yang meng'expose'kan gambar dalam 'wordless wednesday'. it was just awesome. post gambar menarik/misteri atau apa saja yang menggoncang jiwa.eheh.but however words undoubtedly have power. all words are by their very nature,limiting. As soon as words are thought or spoken. they define something and every definition must by definition, limit what is being spoken of. anyhow, i put myself here. conveying sumthing that i'd love to.. tara!


it's about love in a single smile than in all the words ever spoken of it :)

budak-budak memang suka makan. so i bring some foods. budak-budak memang suka main. so i let them playing around.. apa susah. aku layan je. belaja dengan cikgu jaja asyik main-main. tengok juga lah..lain darjah, lain caranya.. kalau year six takkan aku nak bagi dia duduk di atas riba.heh.

ermm ada rakan guru yang claim cikgu ini is toooo excited. yelahh..cikgu baru..baru nak meneroka.nanti lama-lama bosanlah dia.. kehkeh. we'll see!! aku sendiri pon xtahu apa dan bagaimana aku akan bosan nanti. might be..but we never know.doa-doa lah semoga cikgu ni kekal having fun in the class ^^, words limit's end. :p babai


psssttt..5hari kursus bikin aku rinduuu ini budak2. errr... sekali sekali berhawa dingin..kat sekola xmerasa class ada aircond. ekeke


Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

ghost writer said...

baru kursus lima hari,cikgu.dibuatnya macam kursus kitaorang makan masa dua bulan ke enam bulan nih,lagi lar parah rindunya.

:)


October 22, 2011 at 1:00 PM
Cikgu Jaja™ said...

hehe..tu la..xsanggup rasanya..wp aku ni grg phan. bdk2 akn cari kalau aku xdtg ke sekolah.hehe :)


February 16, 2012 at 8:09 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO