promo newbie: syeemah the Miri blOgger

on Friday, July 22, 2011

Salam and hye fellow friends..

harini i nak promOte seOrang sahabat blOgger dari Miri.. waahhh..

jOm ushar (^__^)"

(klik gambar untuk ke blOg syeemah)

ramah budak nie.. sempOi2 gitu.. i baru kenal tapi kami dah rapat macam adik beradik.. ye dak simahh?? hehe 

Okay antara cOntent blOg die..ada banyak tips la..bOlehlah terjah blog simahh tu dan sOkong dia as new blOoger,  sure ada banyak yang dia nak sampaikan.. 

buat simahhhh.. selamat datang ke dunia menulis tanpa sempadan~ semOga banyak yang dapat kita kOngsikan dan manfaatkan dari ber'blOgging' nie. pasni bOleh la kau tules ape2 yang menarik di MIRI nuh... tempat melancOng ke..style, makanan atau apa2 saja.. kOngsila siket ek.. 

Okay calOss~ all the best simah. love u :-*
Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

teynteyn the doll said...

kekeke promote teyn pulak...teyn pon newbie <--mengada2 suh org promote dia
muahahaha


July 22, 2011 at 2:53 PM
Encik JI said...

ok. akan singgh. ni pn first time smpi sni rasanya. hehe


July 22, 2011 at 3:09 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO