[STICKY] DOMAIN, HOSTING & KAV KEY I JIWA NETWORK GIVEAWAY

on Sunday, January 2, 2011



Assalamualaikum dan salam satu Malaysia


mOde: teringin nak ada dOmain sendiri.
keinginan tahap max!




Siapa yang tak mahu ada dOmain sendiri. i jOin GA blur nie sebab teringin sangat nak memiliki domain sendiri.. cuba bayangkan blOg i xde blOgspot.wheuw~ best2! 

Okey then..you guys boleh directly click on the banner if nak jOin GA host ni. kalau menang memang berbalOi..
dan penaja utama GA ni adalah Jiwa Host..

rakan2 blOgger yang ditag:
Cik tiniey cOmey
Salykin Sobri 
Khairul
Mizi
Misyamissyou

kalau bOleh nak tag lebih ramai lagi.tapi i kena ikut prOcedure as entitled ok! sO sesiapa yang berminat nak jOin usahlah keciwa.yOu boleh click banner di atas. daa~

-dOne-





pssssttt...best sungguh kalau ada dOT com sendiri (^_^)"

Ranking: 5

{ 5 Comments... read them below or add one }

~CiK TiNieY~ said...

br rasa nk join...ttbe ditag oleh cikgu faezah...kih3


January 2, 2011 at 11:08 PM
misyamissyou said...

thanks ye tag..menarik ni :D


January 3, 2011 at 12:16 AM
Faezah Hannah Al Baj said...

@cik tiniey
hehe..i takkan membelakangkan u ciktiniey~ mlainkan sy hilang ingatan..:) jom join kak!

@misyamisyou
welcOme dear..jom join :)


January 3, 2011 at 1:16 PM
salykin sobry said...

bru dapat mood blogging..rajin aku join ye nek =)


January 4, 2011 at 1:08 PM
Blur said...

anda merupakan pemenang Jiwa Network Giveaway 2011

Jom baca dan komen post terbaru Blur Senarai Pemenang Jiwa Netwiork Giveaway 2011


February 1, 2011 at 3:08 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO