Pertandingan template tercantik by Gayahspears

on Monday, January 3, 2011



Hye hye hye dan salam semua..


mOde: malas .. +_+




Thanks to seri kerana tag cOntest dari gayahspears ni..malu sebenarnya..sebab cam tak layak jer..blOg ni tidaklah berapa menawan kalbu..hehe..in fact ada banyak lagi blOg yang siyes cool,cun and mantap! (^_^)"

malu la seri... >,<"
hihi..tapi seri punya pasal.i buat gak entry nie..harapan untuk menang tu..i tak harap sangat..tapi CANTIK itu kan subjective matter..manalah tahu cik gayahspears melihat kecantikan blOg dengan persepsi yang berbeza..eheh~ hopefully


Syarat-syarat:

01 - Wajib menjadi pengikut gayahspears(dot)com
02 - Copy banner beserta isi entry ni dalam blog korang dan jangan lupa buat sidebar.
03 - Tajuk entry korang mestilah Pertandingan Template Tercantik By Gayahspears
04 - Tag kepada 3 kenalan blogger
05 - Copy dan paste link entri korang kat entri SINI ya…
06 - Kontes tamat pada 26 Januari 2011


Hadiah :-


Pertama :- Domain

Kedua    :- Domain
Ketiga    :- Domain
Saguhati :- Domain


tag tO:
Salykin sobri (mangsa wajib)
Cik tiniey (mangsa wajib)
En. Nizam (mangsa baru.hehe)

amacam??syok tak hadiah..domain free2 je dapat..jOm kita ramai mameriahkan contest ni.


-dOne-







pssssttt..giler nak dOmain sendiri.har har 


Ranking: 5

{ 3 Comments... read them below or add one }

REPUBLIK N9 said...

wah3... contest? gud luck ekkk


January 3, 2011 at 12:37 AM
Seri Bahasa said...

cuba2 siapa tahu dapat rezeki. dah kirim pesan kat chatbox dia ker.


January 3, 2011 at 1:32 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO