wah, semua hijau!!

on Tuesday, December 14, 2010

Salam satu Malaysia

mOde: syOk!

Hye semua! aku baru balik dari sekOla..bertugas lah kununyer cuti sekolah nie kan..hek hek. Oleh sebab aku malas nk membebel..aku cume nak share a very shOrt story..nak dengar cegu cerita taaakkk??? yeay! nak2! eheh

hehe..balik dari sekOlah aku terus menuju ke bandar..nak ambil my mOm dari belajar mengaji di masjid. then nak tau tak.. ape yang syOknyer....



dalam perjalanan tu..kesemua enam lampu trafik yang i lalu HIJAU! hehe..best2..xpernah merasai jiwa sebest ini.keh keh.. aku dan cik lisa ku pOn syok jer meluncur laju..hehe..kOrang pernah tak rasa ape yang aku rasa nieh..hehe..kodok jgn jeles! kt nilai xde chance punye..nak sengeh lebar2.. :)





pssssstt...akhir2 ni otak stucked! sO..entry yang bukan2 lah hasilnya..sOrry.. ;p
Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

laGenDA KodOk HijAU said...

itu makna tak lama lagi adalah org masuk meminang dengan laju sekaliii


December 14, 2010 at 4:59 PM
Solihin Zubir said...

haha.. sy dulu pon pernah pecah rekod redah lampu isyarat tanpa henti.. hehe..


December 15, 2010 at 12:24 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO