6th award. yeah!

on Friday, October 29, 2010


Assalamualaikum dan salam satu Malaysia

mOde: gumbira

Dapat award lagi..okey.. a big thanks tO pakcik im.. oleh kerana i malas nak membebel panjang..for nOw, aku nak langsaikan hutang dan ikut procedure as i entitled being the winner! yeay. 

1. Award yang telah direka khas oleh pakcik im. wow its cOol! (^_^)"




2. jawab sOalan berikut
baek lah..

Ucapan anda
terima kasih. terima kasih.terima kasih kerana menghargai belOg yang tidak seberapa ni.. (^_^)"
mintak maaf sebab berkurun award ni hanya di bOokmark. hampir2 terlupa untuk disiarkan.
sorry sorry sOrry~ 
T___T

Berikan 4 ciri lelaki/wanita idaman anda untuk anda jadikan suami/isteri
1. Tak tinggal sOlat 5 waktu
2. BOleh ajar anak2 i mengaji Al Quran kelak
3. Menyayangi diri ini dan keluarga
4. kerja tetap (haha serius aku nampak materialistik nak laki keje tetap)

Berikan 1 tips ringkas untuk kekalkan hubungan dengan pasangan anda
Ntah la..menurut pengalaman kawan2 dan buku2 yang aku baca.. saling percaya mempercayai kOt. yes i believe in that! 

Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh & putus cinta
ya, pernah jumpa..

Jika anda beragama Islam bolehlah  mengamalkan ayat ini:
*klik image untuk paparan lebih jelas




3. Letakan 10 link blog pilihan anda & beritahu bahawa mereka telah memenangi award ini

Okey..i pilih blOggers berikut atas alasan2 tertentu..termasuklah belOg mereka yang best, mantap dan aku rajin singgah.
keep it up!


Untuk semua pemenang, anda bOlehlah mengunjungi LINK ini untuk mendapatkan cOde award

-settle-

sekian, Terima kasih
(^_^)"
mintak maaf sebab lambat sgt buat entry~ harap pakcik im tak kecik ati

 faezahannah 



pssssssssssssssttt....tak sangka kehadiran belOg ni di dunia maya masih dihargai. thank yOu! =)


Ranking: 5

{ 10 Comments... read them below or add one }

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

terharu =) tq ye =)

nt ade mase sy buat =)


October 30, 2010 at 12:22 AM
[^^Daus^^] said...

yea! sy dpt sy dpt ! terima kasih nota cikgu :)


October 30, 2010 at 8:08 AM
ZihNuN FaTiN said...

nama ats skali tuuu...ohh!haha

will be presented soon okey!tqvm!;)


October 30, 2010 at 8:24 AM
NK said...

ohhh

ade ye doa cari jodoh?

xtau pulak selama ni kan, haha
kena cuba la ni


October 30, 2010 at 4:28 PM
Faezah Hannah Al Baj said...

@misxyz
okey..no hal lah (^_^)"

@daus
same2 kasih..=)

@kaktini
mestila akak yg pertama aku hargai..sbb akak yg kenalkn aku dlm dunia yg sedikit sebanyak memberi makna dlm diri aku nie.hu~ =)

@NK
iey..ad..sila2..jum kite cuba beramal denganny bersama2~ =)


October 30, 2010 at 9:50 PM
OreO said...

wa..tenkiu2.. tag gua..

buat susah2 saja..

hak hak hak :)

nnt gua pamer


November 1, 2010 at 2:35 AM
Tomato Gurl's Life said...

tahniah dpt award..
tenkiu doa yg bagus ;)

Tomato Gurl’s Life


November 1, 2010 at 8:30 PM
cinta imiera said...

PAKCIKIM:
SALAM TUAN RUMAH...APA KHABAR? SEMOGA TUAN RUMAH DIBERKATI TUHAN :)


December 23, 2010 at 7:36 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO