gelak sakan

on Monday, May 17, 2010

wahahaha...kah kah kah..keh keh... kui kuii... nak gelak..nak gelak..adehh..tak tahan =D

ops.. sorry..terlebih sudah. orang pempuan tak elOk gelak besar2.. XD

so, gelak kecik2 bOleh la ea..heheh~

erm..sebenarnya cukuplah kite gelak macam nie. "hik hik hik.." atau "hi hi.." pastu tutOp mulut.. kan sOpan..ala ala ayu gitu. jangan mengilai sudah.. ^^,

senyum pun dah cukup actually... manis je kan tengOk.. ngee.. :)

erm nape i nak gelak tetiba nie.. ntah la labu...aku pon tak tahu. Orang kate, orang2 yang sedih jer biasanya mencari sesuatu yang bOleh menghairahkan menggirangkan hati mereka..betul ker?? betul kOt..hu..takmO la muka nampak ketat je..biarlah kite sentiasa bermanis muka..walau hakikatnya hati sedang berduka.. lalala

Nway, memang tak bOleh tahan laa tengOk videO kat bawah nie. adehh..kelaka sangat! adOyai

sesapa pernah tengOk, boleh je kalau nak tengOk lagi...

jOm sama2 kite gelak kecil kecilan.. =_='

Layaaaaannnn...





yup.awak panggil saye? 

emm ye saye.. ada ape?

susah nak tengOk videO ni? owh..rase terganggu ea sebab ada backgrOund music.. 

hehe.. okey2.. sOrry.. i takmO buang backgrOund's autO music nie..hu~ so.. rajin2 la g yOu tube ok? 

cari "hangtuah failed spm" n nanti jumpa lagi banyak videO yang kelaka tahap max..hoho~

again, so sOrry ",


 faezahannah 


Ranking: 5

{ 3 Comments... read them below or add one }

aril said...

saya sedang sedih berduka ni :-(


May 18, 2010 at 4:12 PM
saye^^ said...

uik..saba je la aril.. jOm tgk videO neh.. XD


May 19, 2010 at 9:13 PM
hellioz said...

seen this
yeah, its hilarious~
gyahahhahahaha~


May 20, 2010 at 5:44 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO