Tips | Bagaimana menangani badan berbau

on Monday, September 2, 2013

Bismillah..

Bila badan busuk sape pun xnak dekat

kan??

haih..pening kepala tau dengan bau busuk yang datang dari badan tu 

Islam ajar umatnya bersuci 

Allah pun ada berfirman dalam surah Al Baqarah:222
"Ertinya : Sesungguhnya Allah mengasihi orang yg bertaubat dan menyukai orang yg senantiasa menyucikan diri"

***********

so now jaja nak kongsikan tips menangani badan berbau


i would suggest you petua yang sangat sangat simple dan berbaloi baloi..
SABUN MARINE ESSENCE!!! 
sebab 

yang pertama, kita yang bekerja nie takde masa nak cari barang-barang untuk segala petua bersirih la berserai lah berlimau lah bagaiii....

sebab kesibukan kita nak semua benda jadi cepat berjalan lancar dan yang penting berkesan!
kadang-kadang tak perasan pun badan berbau sebab sibuk kan..peluh yang kuat menyebabkan badan jadi belengas..tak selesa dan tak segar!

belum tengahari badan sudah lesu masam sebab peluh seterusnya jadi berbau T__T

so SABUN MARINE ESSENCE nie dapat mengembalikan badan yang fresh dan bersih! 

cuma perlu guna sebagai sabun mandian hari hari anda!!

pagi petang dan malam..mesti rasa segar! seriously fresh! ya Allahh..memang best!!!

anak saudara jaja yang mengalami penyakit eczema pon dah sembuh and kulit sangat sangat flowy.. kesian baby kena eczema..tergaru sana sini..




tambahan lagi.. SABUN MARINE ESSENCE ada bayak lagi manfaatnya! bekas hitam di celah ketiak, belakang badan dan segala pelipat yang ada juga akan hilang! ohh trust me!! jaja dah try hokeyyy

cepat cepat PM  untuk dapatkan SABUN MARINE ESSENCE yang sangat sangat HOT nie!!!

SMS/WASSAP  type NAK ME
ke
019 653 3900

SEKARANG UNTUK HARGA YANG BEST !!!! :)





Ranking: 5

{ 6 Comments... read them below or add one }

Cikgu Jaja™ said...

xde laa EU..beli sbg ahli laa dpt murah skt :p


September 3, 2013 at 2:23 PM
Cikgu Jaja™ said...

@Liana sulaiman

murah. pm me for best price :)


September 3, 2013 at 6:35 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO