Jaja ber'crepe' di petang hari

on Saturday, March 9, 2013

Bismillah..

harini sabtu. tadi balik sekolah tak dan melepak seminit dua, 

jaja siap siap nak ke kelas durian crepe and cream pufftt! hamoihh..tersembor ayaq liuq nampak :p

maklong lah..jarang ke dapur, berkerut kerut kening i nak memahamkan peralatan dan bahan yang di ajar. seriously!

dah menjadi, excited pulak. jaja ber'crepe' sambil berdiri sampai kejang kepala lutut i   ^__~

meh tengok meh hasilnya



wah boleh dibuat jualan ni. mai mai.. singgit seketul singgit seketul :p



sewonok lah juga main main dengan cream meream nie..heheh peluh i menitik okayy :p

ada lah juga refinement bagi diri jaja sejak bernikoh ni..muehehe

well somehow in somedays when my husband is back, ada lah activity in our free time together that we will both enjoy! maklong lahh..suami pandai memasak not like me who loveee to eat rather than to cook. adohaii jaja! :p

i was thingking that the marriage means work, and any work requires some level of skill, and skills can always be improved! i trust on this. so that i melabur lah sedikit untuk join this class. million thanks to cik mas and ayu who helping me a lot. :)

semoga suami suka apa yang jaja lakukan nie..dan semoga kesukaan suami nanti Allah berkati..for Allah sake! Lillahi Ta'ala 

thats it! assalaamualaikum :)



Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

ezyra daniel said...

wahhh macam sedap je ....nak sikit boleh hehe


March 9, 2013 at 9:34 PM
afzalsukasuki said...

hehehe pasni leh la buat jual plak jaja, sambil2 memperkenalkan jaja derian crepe :D

alahai cenggini kena buat sampel, bagi kitorang cuba.baru leh tempah :P


March 11, 2013 at 11:09 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO