GIVEAWAY | WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT

on Sunday, March 17, 2013

Bismillah..

Jaja terpanggil untuk menyertai sebuah GA

kalau nak dikira sarung bantal, kat rumah jaja bertimbun sarung bantal. tapi..

istimewanya GA kalini diajurkan oleh  kawan baik jaja di dunia sebelah nyata nie, ayie abas!

tu laa sebabnya nak joinn jugak..

ayie seorang yang sangat supportive

dari hal blog hingga hal permasalahan lain, ayie abas sudi berkongsi pendapatnya

terharuu okayyy

di celah celah kebanyakan entry mengarut jaja, kat komen tu mesti ada ayie abas :)

pernah sekali jaja dapat ilustrasi stylo dari ayie abas. memang cool!

tengs tau


Daku Amat Menyintai Mu

dan hadiah hadiahnya, taraa!!

Daku Amat Menyintai Mu


Syarat-Syarat Penyertaan : 
1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.  
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang. 
MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.
6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.

psssttt...jom jom. jaja suka nak memeriahkan GA Ayie nie. jom jom join! jaja tak tag pon join je eh. jgn malu malu :)



Ranking: 5

{ 8 Comments... read them below or add one }

Ayie Abas said...

salam jaja :)

terharu dgn kata2 aluan jaja tu..tu la kn klu kita buat baik org pun akan beri yg terbaik... :)

entry jaja ni dah lengkap...senang kerje ayie...hehe

terima kasih jaja support ayie :)

kirim salam pd encik suami...weee


March 17, 2013 at 5:26 PM
afzalsukasuki said...

ohoiii mak orang ni sangat rajin.afzal cuba nak rajin tapi tak boleh la jaja :( sedih2

tapi afzal cuba ye, kalau diizinkan.. ada kesempatan afzal join ye.kalau jaja menang sarung bantal tu.. afzal pinjam je la kat jaja kahkahkah


March 18, 2013 at 10:38 AM
Diari Si Froggie said...

setuju!! ayie abas memang blogger yang paling kreatif.. kawan dengan ayie pun best peramah gitu. :) aida otw join.. tanda support ayie.. Good luck jaja miss u :P


March 18, 2013 at 11:07 PM
Embun Melati said...

Rajin cikgu Jaja ni.

Ayie Abbas pun rajin.:)


March 19, 2013 at 8:59 AM
zulhilmi tempoyak said...

best of luck semua.. :D


March 22, 2013 at 7:05 AM
Empayar Utama said...

Menang nanti aku nak sarung tisu tu yea :)


March 25, 2013 at 11:35 PM
Ayie Abas said...

salam jaja :)

jaja sibuk eh..lama x der entry...

ayie dah update entry senarai para peserta...jaja jgn lupa tgok ya :)


March 27, 2013 at 4:15 AM
husna zahidi said...

Salam Sayyidul Ayyam..=)
jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

maaf sebab amek masa nk jejak sini..
x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D


April 26, 2013 at 4:05 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO