BFF solemnization

on Sunday, February 3, 2013

Bismillah

“Katakanlah (Wahai Muhammad): “Jika kamu semua (benar-benar) mencintai Allah, ikutilah aku (sunnah-sunnahku),  nescaya Allah akan mengasihi kamu dan mengampunkan dosa-dosamu“. [Surah Ali 'Imran : 31]



pada malam 1 Februari lepas, kawan baik jaja adil mufti selamat bernikah

tahniah tahniah..

jaja datang lambat sikit, tapi sempat tunjuk thumbs up dan ucap good luck kat mufti.heh

jom tengok sekeping dua momen yang sempat di ambil





berdiri dari kiri: haida(isteri aiman), aiman, mufti, shu (isteri mufti), suwhyla busuk, azam (suami suwhyla)
separa duduk dari kiri: habibah(adik mufti), jaja dan suami jaja. ehh laki aku takde?? huwaaaa

kami semua kawan baik ;)

aiman, mufti, suwhyla dan jaja satu kuliyah di uia dulu. 

malam tu masing-masing bergambar dgn pasangan suami/isteri. tapi suami jaja di sabah. oh my.. sedih tahu T__T

nasib laa habibah ada. boleh jadi partner jaja.heh

akhir kalam, alfu mabruk. tahniah mufti. lawa bini kau.hiks


psssttt..gambar terbaru jaja nampak montel kan?? ya memang montel. berat jaja naik mendadak selepas kawen. sekian.





Ranking: 5

{ 1 Comments... read them below or add one }

Ayie Abas said...

unik nyer nama dia..mufti...:)


February 3, 2013 at 5:09 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO