Naik Angin

on Sunday, January 6, 2013

Bismillah

suatu hari jaja naik angin

sembang sembang dengan suami, cerita itu cerita ini

jaja: ish, sayang tengah naik angin ni tau takkkkkkk..grrrrr (dada kian pedih,panas.meluap luap rasanya)

suami: siapa suruh sayang naik angin..abang belikan keta tu, naik keta ja la... hehe

jaja: hoh..abang nie... tapi betul jugak, naik kereta aje la..nak naik angin pasal apa..hehe (subhanallah.hilang terus rasa marah :p)

geram bertukar ceria. kami gelak bersama. ehcehh

Allahu Robbi... kalau ini yang kau tetapkan dia adalah jodohku..kenapa aku tak bertemu dengannya lama dahulu...

Allah..

thank you Allah..thank you.. T__T



All is happened at the right time for the best to all.

you can just go inside your heart, and ask what it means for you, what you need to clean and filled with light and love energy

kadang kadang kita hadap perkara yang tak best atau berita buruk yang menimpa dengan amarah, dont let anger and temper beyond the heart.

please be calm

satu perkara yang aku belajar harini. be calm. dan hargai orang yang menyayangi kita. jangan nak hot tempered aje :p




Ranking: 5

{ 10 Comments... read them below or add one }

sabella mohamad said...

hehe . lawak betul suami akak tu . semoga kekal bahagia ye ^^


January 6, 2013 at 6:48 PM
azizah :) said...

sweet :) jodoh yang telah di tetapkan oleh Allah.. moga selamanya bahagia.. InsyaAllah..


January 6, 2013 at 6:55 PM
Ayie Abas said...

salam jaja :)

pasal apa jaja naik angin? hehe

sib baik suami terer redakan angin jaja masa tu...:)


January 7, 2013 at 10:51 PM
Phat said...

gitu la lumrah nya suami isteri ;-)


January 28, 2013 at 6:04 PM
Aida Omar said...

aduhai kelakar betul suami jaja.. kalau aida pun boleh jadi gelak. haha.. naik kereta lah jaja jangan naik angin :P Betul2.. hargailah mereka yang menyayangi kita.. meow.. Jaja moga jaja dengan suami kekal until jannah :)


February 3, 2013 at 11:07 AM
Diana Azis said...

Ingat tu Jaja..naik kete je..tak payah naik angin..Fitrah yg Allah dah tetapkan, jodoh yg diberikan semuanya ada asbab dan kebaikannya..semoga bahagia sampai Jannah :)


February 19, 2013 at 11:57 PM
Aminin said...

bagus pandai si suami tu..
cool kan keadaan...
hehe


March 17, 2013 at 4:17 PM
tiqa tia said...

sweet nya... semoga tiqa pon bahagia mcm cikgu nanti :)


April 14, 2013 at 1:39 AM
LoVeNLiFe said...

sweetnya...itula kalu sorang susah hati or tgh angin..yang sorang lg kene menceriakan...
barula lengkap hidup berumah tangga kan...
Salam kenal


July 26, 2013 at 7:52 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO