Keyword | Adab Malam Pertama

on Sunday, January 27, 2013

Bismillah

niat jaja post entry nie cuma nak hightlightkan keyword yang datang ke blog corat coret cikgu yang tak seberapa nie

cekedout


tengok tu..berapa banyak hits adab malam pertama untuk minggu ini. nampaknya mendahului keyword lain! 


di dashboard blog jaja pulak, humangaihhh... berapa ribu view da..

terang lagi bersuluh, makhluk celik IT banyak menimba ilmu di alam sebelah nyata iaitu internet!. bak kata orang tua, gogel aje! 

walaubagaimanapun, post mengepost entry adalah bergantung kepada niat kita..kalau niat buruk seperti menunjuk nunjuk, eksen, bangga diri, maka buruklah natijahnya, kalau niat baik seperti untuk berkongsi ilmu, memberi peringatan, memperbaik diri keluarga masyarakat dan bangsa, insyaaAllah ada ganjanrannya. kan?? :)


pssttt..kalau beginilah..adakah jaja harus mengutamakan jenis entry seperti malam pertama, seksualiti ataupon porno??? astaghfirullahalazimm.. jauhkan aku dari sebarang bentuk maksiat ya Allah

pssttt lagi..gugel menggugel haruslah berhati hati..kelak di akhirat jari jemari kita dipersoalkan apa yang telah engkau lakukan. selamat beramal. babai assalaamualaikum :)


Ranking: 5

{ 3 Comments... read them below or add one }

krole said...

adui~ ada jgk camtu yew~


January 28, 2013 at 2:40 PM
Ayie Abas said...

salam jaja :)

selalu jumpa benda tak disangka2 kat keyword...:P


January 30, 2013 at 5:57 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO