Majlis Pernikahan BFF

on Tuesday, March 27, 2012


بسم الله الرحمن الرحيم


Firman Allah S.W.T. yang bermaksud :
“ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya 

dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya dan dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) 
bagi orang-orang yang berfikir "
- Ar-Rum : Ayat 21



Assalamualaikum and hye everyone 

24 hb mac yang lepas, jaja ke majlis pernikahan seorang kawan baik..suhaila, a very close friend :) sebak juga..sebak kerana gembira..sue kata dia tak boleh tengok jaja, sedih yang amat. menjejeh terus air mata..hu~ aku doakan semoga segala kebahagiaan & kebaikan melimpah ke atas kau dan suami.. 

jom layan gambar..


sempat jaja tenyeh-tenyeh jari si pengantin dengan inai..hehe..syok moment! suka dapat pakaikan... :)


lion & nad juga happy



semalaman kami bersama sebelum sue bertukar status keesokan hari..heh



sengeh2 sekejap sebelum majlis khatam Quran






sedak laa suara mek sore nih.. 





sue + siblings ^__~



ini namanya syok sendiri atas katil pengantin.kehkeh



taraaa!!! bersama kawan2 baik belaka.. :)





nebes oihh nebes! 



 know what..u were sooo beautiful :)





ecehh..beramas mesra pulakk husband dia nie..:p



alahai...for the first time bersalaman dengan suami dia.. :) nais!





ini mak ayah sue..kikiki memang sporting habes mak dia



aiyak silau pulak :p



 geng iiumian.. :)



haihh..nu'man dan adil tak habis2 bercerita..kat pelamin org pon boley.. :p



sue's siblings.. aku suka melihat adik beradik dia yang ramai..sweet ^__~



adik-adik kau adik-adikku jua..hehe



sue's mom..



tetamus..



hantaran dari kedua belah pihak
yang laki kaler biru, yang pompuan kaler pink putih



fresh flower kot..kalau aku xmampu laaaa...huhu



kawan2 baik iiumian.. sue dah nikah oihhh.. :)

************
"Semoga Allah menghimpunkan yang terserak dari keduanya, memberkati mereka berdua dan kiranya Allah meningkatkan darjat keturunan mereka menjadi pembuka rahmat, sumber ilmu dan hikmah serta pemberi rasa aman bagi umat"
(Doa Nabi Muhammad pada hari pernikahan puterinya Fatimah Azzahra dengan Ali bin Ali Talib)

Ranking: 5

{ 3 Comments... read them below or add one }

Cikgu Ma said...

pasni kau plak ja...


March 27, 2012 at 8:32 AM
Ayie Abas said...

jaja....kenapa majlis pernikahan kawan jaja tu nampak mcm tak ramai tetamu jer...?


March 27, 2012 at 2:28 PM
Phat said...

tahniah jaja eh silap kawan jaja


March 27, 2012 at 4:34 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO