Assignment #1: siapa zaza

on Saturday, March 3, 2012



بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum and hye everyone

Selaku Ketua Darjah Rasmi Geng Blogger Sengal, jaja ada esaimen:membuat entry mengenai blogger dari team GBS. meh kenal-kenal meh.. mempersembahkan pasangan blogger yang telah di'appoint'kan oleh Tok Ketua

memperkenalkannnn..


tadaaaa!!~~ 




heh.comey kan.. :)

blog cik zaza nie pon comey..eheh 

jom terjah!


Oleh kerana jaja sibuk meyapu kawasan sekolah serta mengelap segala permukaan yang ada, jaja tak sempat nak interbiu blogger cute ini. hehe

walaubagaimanapun, jaja sempat skodeng beberapa kesukaan beliau

antaranya..

k u c i n g !
nama si cantik kucing zaza ini adalah Is. 

lain2..zaza juga minat dengan kraf kain felt :) 

dia berangan nak buka kedai sendiri.. :)


cer tengok hasilnya..
sweetnya.. :)
ohhsemm
kalau jaja lah yang buat kraf felting nie..kalau tak tercucuk jarum, confirm tergeliat jari. kikiki

ok done! 
zzzZZzz

psstt...Tok.. bagi la A+
backlink kt tok double ni. kikiki 





Ranking: 5

{ 6 Comments... read them below or add one }

Cik Azizah said...

sweet pink blog adik zaza ni..craft die pon comey2..memang tangan berseni :)


March 3, 2012 at 10:46 PM
Ayie Abas said...

hari tu ayie tgok kat entry aida omar perkenalkan2 geng2 kat group GBS..kali ni tgok kat entry jaja pulak...meriah nyer. :D


March 3, 2012 at 10:55 PM
Saddila said...

kahkah tak boleh blah. mintak gred a+ kat tok. mana boleh! heee


March 3, 2012 at 10:55 PM
^_^ Zaza Nur Iman said...

tkasih cikgu jaja.. :)

zaza pun dh buat entry pasal c.jaja juga :)

http://sweetdicember.blogspot.com/2012/03/gbs-cikgu-jaja.html


March 3, 2012 at 11:48 PM
Nabiel said...

pergh..siap dah yea ckgu?hehehe
gud2!=)


March 4, 2012 at 1:19 AM
xila riston said...

nama kt fb dia ape? hehe


March 4, 2012 at 9:41 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO