Perempuan dan Rebut

on Thursday, February 23, 2012


بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and hye everyone..


ada ketikanya perempuan memang gemar berebut. aku masih ingat masa sekola menengah dulu, budak2 perempuan biasanya merebut kebahagiaan untuk kepentingan diri mereka..berebut kakak angkat la..abang angkat la..paling tidak merebut pakwe..ini pattern remaja kurang kasih sayang..heh


masa kecik kecik dulu, kawan permpuan aku di kelas 2 anggerik (kelas i dulu) berebut pembaris..at last pembaris patah tiga, tiada siapa pun yang dapat


ada juga aku dengar cerita, madu kena simbah asid sebab berebut suami..haihh..


kesahnya..aku pengurus pasukan bola jaring di sekola..somehow..penat betei...hehe.. masa budak-budak main bola, aku perhatikan anak-anak buah aku suka betul berebut bola.hoho~ aku naik felik. apekeheynyer kau nak rebut bolaaaaa sampai lebih masa..(masa tu dia rebut bola sampai terbaring baring aksinya.haihh) cikgu kata defence je!! rampas bola pastu jangan suka berdiri belakang musuh!! haishh..penat betei jerit2. hehe



sengeh sengeh..nasib baik dapat top 3! haihh


acara memijak air gula..petua petui kununnya supaya kasut melekat kat gelanggang..hoho



separate !! separateee!!! jangan berkumpulll!!! haihh penat betei menjerit :p



hah! shooottt!!! sayang bolaaa...shootttt


defence!!! cuit sikit ketiak GA dia tu! haha


hah! shoottt!!! gud job dear..love u.muah2


alolo..berkerut muka dia..sedey pulak musuh team aku nie.haha


tengok bola tu kat mana...kenapa asyik salah kasi bola jer woi..sayang bolaaa!!!



jaga GD dia tu..haihh



ini murid jaja. ayrein fatihah. mix filipino. nak contact number dia?? meh jaja siku sikit kepala tu..hehe


peace yo..



hah..senyum senyumm.. kita nak balik dah nie..hehe


ehh..haha..

aiyakk..tournament kat gelanggang sekolah cina..tu yang banyak tulisan cina.hehe


tada..eksen cikgu sorang nie :p
dah2!jom balik. ajak bergambar nombor satu..hehe

pssstt..nanti jaja hupdate caption. bizi nih. tak buat lesson plan lagik. babai.. =.="


Ranking: 5

{ 13 Comments... read them below or add one }

Cik tikah said...

mama cik tikah pandai sgt main netball. cik tikah pndai main bola baling je :)


February 23, 2012 at 11:09 PM
Ayie Abas said...

ayie baru tau petua pijak air gula sblm masuk gelanggang tu. :D

cikgu dengan anak murid sama jer comel nyer laa... :)


February 23, 2012 at 11:18 PM
Nabiel said...

dlu pnah la saje2 maen game nie,msa tuh main ngan kwn2 laki pastu ade lah akk 2 orang..then tgh2 maen skali ntah mcm mane kpale nbiel thantuk dkt slh srg pmpn nie..kena kt hidung dia..berdarah kot..nseb baek tk patah..huhu..rse tk lupe time tuh..dah la comel akak tu..ahaks!=P


February 23, 2012 at 11:58 PM
ZaroL said...

wahhhh..jadi coach bola baling. =)


February 24, 2012 at 6:29 AM
diba said...

wah..thniah2..he


February 24, 2012 at 8:23 AM
cik kiwi's said...

kak jaja.kiwi dulu pun player sekolah jugak main bola jaring..hehe...seronok seronokkkk sgt!!!!!


February 24, 2012 at 4:28 PM
Aien Not Alien said...

tak pernah nak minat main netball ni...hehehe


baru tahu petua nak kasut lekat kat gelanggang bersimen... ^_^"


February 24, 2012 at 4:48 PM
cik bulan said...

erkh..kenapa ada manusia pink tengah bebudak tu..hahaha..:P


February 24, 2012 at 6:31 PM
Cikgu Ma said...

jaja, aku x leh berebut..mesti kena mengalah..huhu...
ko macam org dah kawen la ja...hehe


February 24, 2012 at 7:24 PM
Diana Azis said...

wah..dia coach netball rupanya..tournament kat mana tu jaja?


February 24, 2012 at 10:07 PM
Bung Muzaffar said...

Permainan yang sangat bising : netball...


February 25, 2012 at 11:09 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO