Luar nikah

on Tuesday, January 17, 2012

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and hye everyone..


luar nikah. berapa kerat sangat remaja sekarang peduli hal seperti ini..


nak komen apa ntah.. cuaca panas bikin mood ke laut. malas nak bebel..


sebagai seorang guru..aku risau..sebab kedengarann ada kes seumpama di..di..di....haihh

But Allah has given people a way out from the sins they commit and sin is erased by repentance and seeking forgiveness!


Ranking: 5

{ 15 Comments... read them below or add one }

Paris Lipton said...

uishhhhhhhhh luar nikah dh cm normal skrg ni ;)


January 17, 2012 at 6:49 PM
Cik Azizah said...

ah sudah..menakutkan jer...jauhkan diri kita dan keluarga kita dari perbuatan keji ini..


January 17, 2012 at 7:15 PM
Drakula Comel said...

dunia mau kiamat..hindari miera dan kawan-kawan blogger miera dr wat bnda terkutuk ini..amin~


January 17, 2012 at 7:21 PM
ShahzCudin said...

haih..! sy pon risau jgk dgn keadaan skrg nih..


January 17, 2012 at 8:24 PM
ghost writer said...

lagu tuh lebih berkesan dari jalan citer tuh.mendayu namun menusuk hati.


January 17, 2012 at 9:53 PM
adan said...

salam.. semoga video ini dapat membantu pada mereka yg melaluinya..


January 18, 2012 at 12:16 AM
Ayie Abas said...

cikgu jaja...kes2 anak luar nikah memang semakin banyak terjadi...akibatnya banyak bayi yg dibuang kejam kan?


January 18, 2012 at 2:48 AM
Cikgu Ma said...

ala ja...berukband aku senget la...aku x leh tgk video ni..


January 18, 2012 at 4:18 PM
Anonymous said...

tq sbb share kan video kami ini...jgn lupe ramai2 like page kami di fb :

https://www.facebook.com/GS.Production?sk=wall


January 18, 2012 at 4:31 PM
SeseDaP RaSa said...

risau la..mcm2 skrang nie..


January 18, 2012 at 8:31 PM
Phat said...

sama sama kita doa perkara-perkara ini dijauhkan dari kita dan telah melakukan nya semoga kembali ke jalan yang benar


January 19, 2012 at 9:46 AM
Saddila said...

semoga kita dijauhi perkara2 mcm ni :(


January 19, 2012 at 10:09 PM
LoveMimu said...

takut laa tengok vdeo nie . semoga kita sama sama mendapat perlindugan daripada melakukan perkara yang sama .


January 19, 2012 at 10:54 PM
Koding said...

Sungguh menakutkan apabila melihat statistik bilangan kelahiran anak luar nikah saban tahun...


January 20, 2012 at 10:50 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO