25 Senarai Perempuan Murahan Malaya

on Thursday, April 21, 2011

1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi pornstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

4. Kau rasa comel bila kau type message 'ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T' macam shit kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying taek!

6. Kau pakai baju nampak lurah tetek kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook 'nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh' Perosak bahasa sial.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau sangap sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape bontot kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit 'celapong' (celah ponggong a.k.a pungkoq)

9. Macam shit bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time berak kau tak tulis sekali 'kitew tengah berak..syuke syuke ^__^'

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh 'I am Lesbian'

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak 'she's not my friends..please lah'

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka tahi

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau siot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan? 

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat taek ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi shit hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mampos. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like 'eww she dont have style..yucks' emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ayam..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam sial.. satu level ngan bapok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pak puting..lengan himpit tetek bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka bersyahwat sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk narakka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab 'ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew' 
nyampah siot

credit to penebukkertas @ i-share.ws

psssttt..,kadang2 plagiat syOk juga :)
pssstt lagi..mintak maaf kalo ada yang terasa..sebab blOg cegu nie ramai wanita yang datang (^_^)"


Ranking: 5

{ 6 Comments... read them below or add one }

republik n9 said...

aku yg baca ni pon loya hu3


April 22, 2011 at 10:02 AM
[™محد زولفکر] Zulfakar said...

Ganaz
Ganaz
Ganaz
25 Bintang utk ko...
Larikk kk kk kk kk kk


April 22, 2011 at 2:20 PM
e y r a . t a j u d d i n said...

content dia, sepatutnya sampai pd jiwa org2 yg makan cili tu. tp penggunaan bahasa.. pd sy cikgu ptt tapis dulu bahasa utk plagiat. tak manis...takut org salah anggap tuan blog yg mem-plagiat pulak. puncanya, sbb tak abis baca n tatau u copy from others.

sorry, cuma bkongsi pendapat je.


April 22, 2011 at 3:06 PM
Faezah Hannah Al Baj said...

@shahira
itulah kata2 sebenar seorang lelaki..jahat mcm mn pon die,pandai juga meluat kat spesis gini

@nizam
sabar.sabar..keh keh

@zulfakar
tq~ ko kena didik anak pempuan ko baik2 zul.. jgn jd papa LG plak.kehkhe

@eiyra
ok dear~ thanks for remind me. anyway sy xkesa kalo pembaca sekalian bersalah angap dgn sy..sbb sy tahu sy tak bersalah.hehe

rasanya lagi best (betul) kalo plagiat seratus peratus. kalo tapis2 dh berubah plak karang..lagi x elok tu.dah la copy, ubah2 plak.mengubah idea entry penyampai.. :)


April 22, 2011 at 9:19 PM
ghost writer said...

aku rasa macam cross the line lar pandangan macam nih,seolah menjatuhkan maruah kitaorang yang gedik2 dan sangat kiut biut...TAK ACI sebab kami sedikit lagi nak lebih kurang macam menachi yang potong gotah sambil sumpit lotong...kami bukan apa,kami cuma perasan lebih jer pon.....(kononnya lah...)

apsal 25 jer...padahal kalau nak kaji agak sikit macam nih..banyak lagi tau cikgu..haha!


April 22, 2011 at 9:31 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO