Segmen : BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??

on Sunday, January 16, 2011


Assalamualaikum dan salam satu Malaysia


mOde: kau memang tak kesah kan?
(tiada kene mengena dgn entry)




Segmen : BEN ASHAARI ! MASIHKAH KAU INGAT ??



Abang ben kata ini segmen mudah (^_^)" so i ak trylah tahap kemudahan segmen ujung minggu kalini :)

segment's cOntent starts afterward:

Budak perempuan itu. Alkisahnyer seOrang budak perempuan montel tergerak hati nak membuat sesuatu yang baru dalam hidupnya.. bermulalah dia dengan mengintai-intai keserOnokan berbelOg bila asyik membaca belOg rakan2 sekampus. "wow~ canteknya dia decOrate blog dia.." wow dan wOw. mulutnya asyik ternganga ketakjuban lantas perlahan lahan mula membina belOgnya sendiri. namun disebabkan semangat tegar yang tak berapa nak muncul sangat, budak perempuan itu buat acuh tak acuh.. but still, keep reading On others blog! seperti biasa, dia bOokmark..dan kalo free jer terus terjah mana2 blOg ikut suka hati atok dia :) kebetulan plak ada seOrang classmate dia yang merupakan seOrang bloger tegar.. Fatini Fauzi nama diberi (hye kak tini, sambil lambai2 tangan) maka kebecOkan budak pempuan tu bercerita itu dan ini menyebabkan kak tini bermurah hati memberi galakan seupaya dia terus cuba menulis di muka blOg ini.. Masihkah kau ingat kak tini??? kak tini byk menyumbangkan pendapat..eg: tambah widget2 dan elemen blog yang penting. yang paling syOk dia ajar mcm mana nak jOin nufnang dan jOin Gengblogger.heh. ingat tak kak ooii??? pastu budak perempuan tu pon start bertatih tatih alakucakcak try and errOr dengan aplikasi cOding mengcoding. cewah! tanggal awal disember 2009, dia dah buat 1st entry. agak mengarut isinya. bOleh klik di sini.haha. ntah hape yang dia fikirkan time tu. dan seterusnya pengkomen yang pertama sudah tentulah kak tini. serta fOlower pertama pon kak tini juga.haha~ 2nd entry yang di pOst dan beberapa entry selepas itu memang tiada lagi yang sudi mengkomen.. sampai sekarang pOn xramai yang nak komen. apesal ntah. kahkah. tapi masih diingat beberapa blogger tegar yang masih bersama budak permpuan tu hingga kini seperti hanis aleeya, ann anastasia, kodOk.. depa memang best! (^_^) " sampai sekarang depa masih bersama. cuma kadang2 keadaan yang membiarkan jalinan antara depa sepi, tetapi tidak pernah rapuh!.. apa pon, terima kasih kalian~ terima kasih juga buat semua bloggers yang sudi singgah+komen+follow blOg ini. sayang kalian.. sambun cerita lagi ok? erm... kesibukan final semester dan final year tak menghalang budak perempuan itu untuk terus berbelOg! Alhamdulillah.. sehingga kini tiada kutukan yang diterima. tetapi semangat  jualah yang bertandang ke blOg ini.. banyak kOmen2 yang membina. kalau ada pOn yang tersinggung di hati, budak perempuan tu tak pernah ambil pusing (^_^)" sekadar berblOg..rilek2 sudey~ banyak yang ingin dicapai.. matlamat untuk berkOgsi ilmu dan amal perlahan2 dirangka dan disusun disini. walaupun kadang2 ada entry yang mengarut dan ntah hape2.. tapi percayalah tinta blOg ini tak pernah mengandungi infO lucah! haha. selamat dibaca. yay! blogger budak perempuan itu cuba merungkai tulisan blOgnya dengan apa yang dilihat Oleh mata kasarnya, apa yang dirasa Oleh hati kecilnya.. since dia masih bergelar budak U lagi, sehinggalah kini telah menjadi guru. yehhuu~ :) dia menulis dengan sepenuh jiwanya, tak kesah laa jika entrynya dilabel entry tak hOt, tak hangit, tak cOol..janji tak pOrno.kahkah. yang terkini, budak perempuan itu menyibukkan diri dalam Gomo fm! yeay di sini tempat baru budak pempuan tu melampiaskan kepuasan bersOsial di alam maya. jom jOin! tapi siapakah budak pempuan itu?? agaga~ budak perempuan itu adalah aku.. sekarang aku bukan budak lagi ok. dah baligh.kahkah. err..macam dah banyak keluar tajuk segmen je.. @__@ sekian terima kasih! :p

(mOre than 100 words)

nasihat kepada blOgger baru: usah la teruja sangat bOh cerita cinta terlarang dan letak gambar bersama pasangan yang meluat di blOg anda.. malu babe~ sorry..yang munkar tetap munkar.. aku tak rela mengiyakan. angguk2 tanda syOk. oh itu bukan aku. sorry again babe. +__+ kita kawan2 bukan lawan :) 

blOg baru di follow harini: blog ekmal's everything

sebab fOllow: well it's cool~ (^_^)"

-dOne-





pssssttt..blOg cita rasa sendiri..maaf kalo ianya menjengkelkan..percayalah, aku mencari sahabat, bukan musuh :)
Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

Shafika Syuhada Rosli said...

keep blogging, dear . gambatte !!!


January 16, 2011 at 1:41 AM
aleeya husnan said...

ce entri chekgu faezah hannah al baj. cuma paragraphing kena jaga. pening lalat nak baca.. hahaha..

terjumpa entri ni dari google nama sendiri. kenapa tak bagitau T_T

terharuu~


January 22, 2011 at 7:29 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO