Hannah Batrisyia

on Sunday, November 28, 2010

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia

mOde: happy

18 nov 2010/11 zulhijjah 1431h

anak menakan ceq.. Hannah Batrisyia binti Mohamad Hafiz
ceh abg aku ni,xde nama lain nk bagi..nak gak letak nama aku..


baby ica: 3 hari menjengah dunia (^_^)"



dapat mms jer meluap2 perasaan hendak menjenguk si cantik batrisyia..

so kami datang jauh dari jOhor ke rawang semata mata mahu melihat budak kecik tu.

sampai2 je terus aku terkam si kecik ini! alahai halusnyer budak kecik nie..seram jer nk dukung =s


ade bakat tak? (^_^)"


tengOk tu..sweetnyer die!


 photo therapy machine~
kasihan ica..kena masuk dlm mesim lampu biru..
oleh kerana mummy die xsaba nak balik rumah cepat..mummy die bawak balik mesin tu sekali..ekeke
xpela..mummy die dokter..leh jaga sendiri di rumah
aku xreti/xmampu nak handle mesin nie..kalau aku, jemur bawah encik matahari jer :p


this's ica in 5th days.. 
(tali pusat dah tanggal masa ica 4hari tau)

ica hari ke-6 di dunia


ololOh..cutenyerr!!!! geram!! penoh anak mata die


Subhanallah..comelnyer kauu..geram geram!! 




pssssttt....bile la dapat dukung anak sendiri :p



Ranking: 5

{ 1 Comments... read them below or add one }

adeeba ameli albaj said...

Salamm Sunshine!!...HoLLaaaaaaaa...
Ni nak update pasai Ica....akaq dok kat umah baby Ica almost 1 week tau...so hari2 ada je perkara baru yg Si Comei Ica belajar...
11th day - Ica dah pandai meniarap..cepat sungguh dia belajar..agaknya malam2 nampak daddy meniarap, so she keep trying until the 11th day,she succeeded huhu
12th day - Si Comei Ica dah pandai buat bubble..bila daddy ikut maen buat bubble sama, dia pandai gelak pulak...hebat sungguh si kecik itu.
ish banyak sebenarnya si kecik ni dah belajar...paling dia suka buat muka anak tucin comei...eeeeiii geramm gerammm kita dibuatnya...memang confirm kena gomoi la dia...dia pulak suka bila kena gomoi,kena pampered...
meh datang sini lagi meh...tengok sendiri....

pssttt...anak sendiri yer??..aii macam x sabarrr jee...lek laa sis..gua pon rilek sis...ngeh ngeh ngeh ;-p


December 1, 2010 at 9:35 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO