Contest I Love My Mom~

on Thursday, November 18, 2010


Assalamualaikum dan salam satu Malaysia

mOde: kurang sehat+sangat bz!


i nk jOin cOntest i love my mom..

hoyeah~ macam biase kena ikut a few procedures..


1. Buat entry khas dengan meng'Upload' picha anda yang paling menarik, tertarik da bomb gitu bersama ibu anda.. if kat bawah picha tue u'ols nak letakan ucapan terima kasih buat ur mum pun boleh ^_^ 

yup..entry sedang ditules..


Scrapbook at WiddlyTinks.com


saya pilih gamba nie sebab mak saya bukan seOrang yang suke bgambar mcm anaknya ini..heh~ mak saya bukan fOtogenik atau fotOgentik malah bukan juga fotOlentik. gambar ini diambil ketika mak saya sangat2 malu nk bergambar.tapi die mahu juga bergambar..xtau kenapa die malu..hihi.kalau nk tau sila tanya sendiri,,heh~ 
tengOk die kemam bibir..nampak lesung pipit dia kn kn.. (^_^)"

2. Nyatakan satu hadiah yg paling best anda pernah beri kepada ur mum masa bezday beliau..ekceli fatin nak cari idea nak bagi mymum hadiah apa nanti..huhu..

hadiah yang paling best i bagi kat mak ialah air mata..sebab aku suke menangis! bile tengah sedey2..tOuching2.. cakap dengan mak je, sure meleleh air mata..heh~ T__T
hihi~haha hoho..xpatot..xpatot..
tak laa..gaji i yang pertama..mak dapat batu berubat NANO..ianya multipurposes..untuk kegunaan harian mak and memastikan kesihatannya terjaga..hOpefully~ 


3. Anda tidak di wajibkan jadi folower blog MISZ FATIN,, tp untuk kemudahan u'ols nak tengok pasal updated contest better jadilah kan..huhu ^_^

follow~ sebab niat paaaling utama adalah untuk berkenalan dengan si cute blOgger fatin nie..

4. Sertakan link u'ols pada entry ini
dah!

5. Letakkan banner contest kat sidebar u'ols n link ke entry contest ini
already done!

6. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu..^_^
okey.. 


-ok.settle-

 faezahannah 

pssstt...saya sangat sayang mak saya!


Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

misz FaTiN said...

tq join contest fatin..^_^
gudluck..

erm.. fatin study kat uitm s.alam..
nape tanye?..


November 18, 2010 at 10:45 PM
LyNn'Azlina said...

orait..lin dah buat n3..tggl nk publish..tq yer...


November 18, 2010 at 10:52 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO