Sebiru hari ini..

on Wednesday, August 11, 2010

Assalamualaikum dan salam satu Malaysia


Malas nak membebel intrO pepanjang..  tengOk laa gambar2 di bawah. zasssssssssss.. 

mini reunion dari kami ex-tabika kemas dan SKSgB.. 

cikgu deeba, najuah, aku, rubie, nina, fizah, apis dan jujul serta lynn yang sedang memegang camera

semua sakan menyembang~ flashback suka duka kami semasa kt sekOla dulu..


cerita punya cerita sampai terlupa malam yang semakin memekat..


sederet anak dara nie tak boleh berlama2..harus pulang segera~


sebelum balik sempat snap beberapa gambar..untuk kenang kenangan.. i'Allah kite bertemu lagi di lain waktu


kelakar lahs pulaks kans..bile cerita2 zaman hingusan dibOngkar semula..macam2 perangai. sekarang semua dah besar panjang..ade yang sudah mantap berkerjaya~ tahniah2.. ahh.rindu laaa..rase nak balik semula ke zaman dulu.. >.<"

-sebiru hari ini-
i ada videO khas untuk kawan2..sugguh,aku rindu saat kite bersama dahulu~ rindu rindu!!


ukhwah selamanya =)

salam sayang dari i,



 faezahannah 



psssstt... suke sgt dengan video nie..annOying dgn lagu latar, boleh tekan buttOn pause kat music player di bahagian bawah sekali.tq


Ranking: 5

{ 3 Comments... read them below or add one }

Anonymous said...

What entertaining answer


August 12, 2010 at 5:03 PM
Anonymous said...

Amiable dispatch and this post helped me alot in my college assignement. Say thank you you for your information.


August 13, 2010 at 6:05 AM
ZihNuN FaTiN said...

seronoknya dia......jgn ponteng puasa ye...ngeh3


August 14, 2010 at 12:12 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO