2 awards?? ngee..

on Monday, March 29, 2010



Alhamdulillah.. tak sangka sebenany yg belOg saye ini dpt perhatian jugak..hu..(happy mOde).sekali dpt DUA awards..err..terkezut...hihi.(malu2 mOde). kalau tgk betOl2 award kt atas tu..award neh untuk beautiful blOg atau beautiful blOgger?? ekeke. (konfius sekejap...) kalau beautiful blOgger tu..saya agak kemalu-maluan..sbb saye ni tak la cantik kn.hee. kalau beautiful belOg saye accept dgn berlapang dada tapi masih juga rase segann..in fact byk habiskn mase belaja buat belOg. almaklum lah..belOg yg br setahun jagung..hehe..dan masih lagi belum berfunctiOn sebagai wadah transformasi ilmu.byk menules perihal diri yg tak seberapa dan byk bersuka suki..maen2 je.tules entry pon yg ntah hape2..lolz. 


nway, thanks to k.tini sbb die yg byk tulun saye dlm mencantekkan blog hijau neh...suh tambah itu dan ini. thanks jugak buat rakan blOgger di luar sana yg tulun kOmen utk meng'upgrade'nyer..usia yg baru beberapa bulan dh dpt award..ish..segan la..cm tak layak jer rase..hee...(sengeh panjang sampai ketelinga.ngeee...). ade satu confession nk bgtau. honestly, selaen dpt berkenalan dgn kawan2 blOgger yg sgt best dan supportive (terutamany mereka yg berhimpun di GengBlOgger) , saye byk belaja mengenal kehidupan hakiki akan corak perjalanan kehidupan manusia yg pelbagai di atas muka bumi ini..hu~

hurm, sama mcm pemenang2 beautiful blOgger yg laen..saye hasruslah mengikut procedures as belOw..

1- Thank & link the person that gave you the award
dua org yg baek hati itu adalah hariz ensem dan miseyda cun.. mekasih kOrang.. dua award yg saye dapat neh, amat2 lah dihargai. semoga kite akn akn terOs dpt berkawan smpy bile2.  saye dOakan kamu berdua sentiasa bahagia dan berjaya di dunia dan juga di akhirat..kamu yg sedang membaca, bOleh click on both names, tgk sendiri, belOg mereka juga chantek..seyus, chantek.promot..promott..hehe

2- pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
oleh sbb saye msh baru di dunia blOgging neh,so ade laa a few fabulous blOggers which i found dat they deserve to be awarded..mereka dinilai bukan saje berdasarkan wajah belOg yg cantik..tapi kecantikan dan ketelusan hati budi mereka serta wadah2 atau content entry yg menarik.. pemenang2nyer adalah..jeng je jeng..
(xcukup mase nk explore sume blOg utk membuat penilaian..karang ade ms lebey sy g jalan2 survey dulu and update the mOst beautiful blOg later k. so sorry)

3-Contact said blog and let them know they've won the award
yes.i did it. mereka sudah diberitahu..tahniah yer.. :)

4-State 7 things about yourself.
hurmm..perkara2 berikut saye mendapatinya dari cerita kawan2 baik dan dari ape yg saye perasan mengenai diri ini recently..
  • sgt sayangkn mak saye dan family..(mcm yg hariz bgtau,reasOn die, mngapa saya diberi award.hehe) saya juga sayangkn org yg sudi menyayangi diri ini..
  • sukakan bahasa arab..
  • banyak cakap =8
  • sensitif dgn suis lampu dan kipas yg ter'switch on' ketika mana ia tidak digunakan
  • basuh baju dgn tangan bila mana 'stress' mnghurungi diri. (kalau takde baju kOtor, akan buat baju jd kotOr)
  • gilakan certain boOks, perfumes and shOes. kalau tak dpt beli..mkn pn tak lalu..hee
  • akan berasa senang hati jika orang laen senang hati dgn saye
  • mudah lupakan masalah..having to say that, masalah hari ini akan berakhir pd hari ini. takde dh nk pk2 lg..kalau teringat baru terfikir..kalau tak teringat, kem salam je laa.. sbb mls nk berat2 kepala..
  • suka akan perkara yg comel, buat aktiviti yg comel, barang2 yg comel, haiwan yg comel dan senyum ala2 comel.ekeke.yg penting saye suka menjadi diri sendiri dan sentiasa berusaha memperbaikiny.
ehh.. mintak 7, saye bg 9..hehe..maaf la ye,,terlebey.

sekian..ini sahaja untuk hari ini..i'Allah.. pasni cuba buat entry2 yg menarik dan paling penting our blog readers later will get something to be benefited in their life. saye cube ye. :)

Ranking: 5

{ 4 Comments... read them below or add one }

JMR said...

muhasabah diri..hehehe...


March 30, 2010 at 11:02 AM
~ Ann ~ said...

Wah wah wah.. sy mau tinggal dengan ko, n make sure ko sentiasa stress supaya baju sy boleh kena cuci Free. wahahaha.


March 30, 2010 at 4:09 PM
saye^^ said...

jama, nk muha sarawak pon boleh...hehe


March 31, 2010 at 7:49 PM
saye^^ said...

ann, take fOr granted nampak..haha..kalau tak stress pOn, aku blh bsh bj tOk ko..tp kalau ade 'sumtin' wrOng kt baju2 ko tu nnt, jgn salahkn aku..terkOyak ke, tergunting ke.haha.hbile stress aku jugak akn jd ganas sikit.haha


March 31, 2010 at 7:52 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO