Shaklee effect #2 GLA COMPLEX shaklee untuk senggugut

on Saturday, August 9, 2014

Assalamualaikum

Kebanyakan pompuan mengalami senggugut kn..suffer..x syok rasa. Same goes to me.

Senggugut jaja xlah teruk sgt..tapi guling2 lah jgk..

Mcm2 buat bila period pain tu mai..tuam2 la..menungging la..guling sana..guling sini..akhirnya tertido dlm sendu..seriously mmg moody dan tak bersemangat

so start je consume GLA COMPLEX tu.. jaja tak berapa percaya pada mulanya..tapi i try jgk. Upline jaja, kak farah yg suggest. since gla complex nie pn termasuk dalam set kesuburan shaklee yg i tgh consume masa tu

Later..after 2 bulan telan 2 biji softgel gla complex tu...LEGA!

At first i x perasan tau period pain tak berapa nk rasa sakitnya tu..sakit still rasa macam senak2 kt perut..kt area pelvic jgk..tapi sirius mmg tak perasan!

Mungkin sakit tu benar2 berkurang..so i jd xperasan

Lepas 3 hari mai period baru perasan.."ehh senggugut aku p mana??? "

Camtu sekali punya xperasan... 😂

 GLA COMPLEX
 rm 91.25
 tahan selama 1-2 bulan (mengikut cara penggunaan)

 anyone knows mcm mana gla complex ni membantu merawat senggugut??
 sbb gla complex membantu mengatasi tubuh kita yg kekurangan GLA (Gamma linolemic acid) yg menyebabkn rahim and kawasan sekitarnya jadi kejang..

Gitu...

Ok.tunggu apa lagi. Ogos 2014 nie promo GLA COMPLEX buy 6 FREE 1. nak rawat senggugut kamu???

Beli 1 set yg buy 6 free 1 nie..u dapat 7 botol telan 1-2 softgel sebelum tido and KONSISTEN!!

InsyaAllah menjadi.masih tak percaya lagi...testimoni dh banyak. Uolls nk cuba atau tak je..heee

nak cuba full set untuk senggugut???

Taraaa!



Wanna try?? Sms wassap jaja 0196533900

Rm5 dari belian akan disalurkan ke #AmanPalestin


 thank you for visiting 😙


Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO