Life Bite #1 Kichai ping

on Saturday, June 1, 2013

Bismillah..

lama x hupdate

bizi kunun. ceh :p

baiklah, entry kalini bukan berwajah baru. tapi bersegmen baru

ehh. segmen mende pulak jaja oihh

ini kali segmen atau tema pong boleh sukahatikau lah jaja ^^, bermakna bila2 jaja nak update entry yang bertemakan 'Life Bite' maka jaja akan post apa2 aje life bite of jaja's yang jaja suke. har har har

alkisah~

kichai ping!

hoh hoh. apekemende pulak tu jaja????



*******

abang: syg, p turun sat beli kichai ping dua. perintah suami

jaja: hoh?? ape kemende tu?? kening berkerut dgn sebenar2 kerutan

abang: ayaq limau yang ada asam boi tu la syg oihh.haha

jaja: ohh..hehe. ok. bereh bohh ^^,

*******

jaja: abg, air ape tu yang best best tu??? lincai?? kincai??? air ape????

abang: ayaq apa lah...??

jaja: ala...yang macam air limau tu..

abang: ayaq kichai la.. hahaha kichai ping

jaja: err oohh ok. kichai ping. hehe..sedap minum panas panas gini kan bang.. heheh

psssstt.. vocab baru :p

pssssttt lagi..banyak ilmu yang diraih bukan dari buku, tapi dari rasa hidup yang bersatu dari utara dan selatan..ehcehh.. dah sudah beli dua bekas ayaq kichai ping, i sip my water and smile lovingly at him :) ehceh cehh :p




Ranking: 5

{ 2 Comments... read them below or add one }

Embun Melati said...

Singo beng so!

Hah,sipe dale kamuh cikgu!Hahaha


June 1, 2013 at 10:14 AM
Cikgu Jaja™ said...

ahahahahaa bereh bohhh

godio???? singo beng??? hahahaha

singo beng so jahh...:p


June 3, 2013 at 7:57 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO