Warna Warni Sukan Sekolah

on Wednesday, April 11, 2012


بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum and hye everyone.. 
Ekceli jaja segan nak claim busy.. errr..yer laa kita nie bukan siapa siapa..tapi salah satu sebab jaja jadi kurang mesra dengan rakan blogger adalah kerana tugas & tanggungjawab lain yang lebih afdhol. since jaja dah mula bermain dengan keyword bersamaan dengan UV yang kian bercambah, jaja selesa menjadi silent reader dan post entry sekerap yang jaja mampu..banyak membaca entry dari beramas mesra. sorry geng! 

apa apa pun jaja berterima kasih sangat sangat kepada rakan blogger tersayang sekalian..terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ntah hape hape nie.. ^__^

okeh! jom layan momen busy jaja semenjak sebulan dua busy dengan aktiviti sekolah

warna warni sukan sekolah~


yeay, peace!! ready untuk olahraga dan balapan


suka tengok pegawai sukan dan scout kita bertungkus lumus bekerja :)


 budak cina kalau berlari lajuuu..sebab cikgu dia bagi makan glukos! memang petua petui dari jaman dulu kan... :)


since sekolah jaja tuan rumah kejohanan olahraga & balapan.. murid-murid sekolah jaja laa nadi penggerak acaranya..tengok tu..berehat rehat kepenatan sambil bertenggek di atas para. maklumlah sekolah kurang murid, dialah peserta, dialah juga yang membantu cikgu menguruskan program.. :)


posing sat..


medals and pialas baru separuh nie.


taklimat untuk acara balapan kategori pecut 4x100 L10


rekod markah~ pheeeuuwwww :)


tudiaaa..kikikiki..macam superman bang!


 bila petang mendung pon datang.. :) tertarik melihatkan langit itu menjadi "separa-separa".. satu bahagian cerah, satu bahagian yang lainnya mengepul ngepul gelap 


heee..hye cikgu, doakan saya menang!


fuhh terangkat pungkoq hang budak..haha


tengok tuuu...dasatt lompat jauh kihkih :)



hehe..petang petang berehat sebentar sebelum mengemas untuk pulang
2 hari kot acara berlangsung..yang paling hujung tu laa sengeh paling lebar..lega katanya..kikiki.. Rasa berbaloi...sebab.....

.....Tahun ini sekolah jaja menghantar bintang bintang sukan untuk ke peringkat negeri.. olahraga ada, bola sepak, catur juga! so far beberapa murid sibuk dengan persiapan EUREKA..mereka bersemangat kerana tahun lepas sekolah pedalaman ini juga ada menghantar wakil peringkat negeri dalam eureka! :) alhamdulillah. semua atas izin Allah..

pssssssttt...syok jugek sekali sekala beraksarakan hijau! :)


Ranking: 5

{ 4 Comments... read them below or add one }

deno said...

seronoknya!!! rindu sukan mcm nie zaman sekolah rendah dulu2... :)


April 11, 2012 at 2:11 AM
Cikgu Jaja™ said...

@deno
memang seronok beronok ronok.. kakjaja pon dapat pengalaman lain..dulu kita jadi peserta..skg jd cikgu tukang menguruskan peserta..kikikiki syiok!


April 11, 2012 at 9:58 AM
zulhilmi tempoyak said...

lagu yuna tu sdp gak kn...sedap sket la dr besa...unik2..

hmmm.. lg satu baru prasan.. cantik jugak google chrome ni kan..sll ad gak pkai mozilla... ad gak pkai opera..tp google ni mcm stail sket..

dekat mana nak beli choki2 ye.. kat seveneleven ada tak..?? pastu kedai mak limah tepi simpang agak2 bukak tak rini. sebab rasa nak beli makanan utk kucing.

tp kan dengar cita. kedai basikal ah chong pon dah jual rojak kan. agak2 sedap x..?? hmm.. teringin lak nak makan..



heeee...


lagipon hmmm... xtau la nk kata apa.. ;p


April 11, 2012 at 11:15 AM
ghost writer said...

memang betul pun, makan glukos nih sangat mencergaskan dan mencerdaskan energi. dulu rajin gak minum glukos.


April 11, 2012 at 4:18 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO