Voices of Ummi

on Tuesday, April 3, 2012

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and hye everyone. alahaii..jaja jatuh cinta bila mendengar lagu2 di bawah nie.. jom layan :)

Title: Erti Al Fatihah


Title: Bismillah




Dua video yang jaja letak di atas adalah dari dalam album Voice of Ummi yang memuatkan lagu kanak-kanak juga berunsur ketuhanan..anak sedara jaja umur 3 tahun dah hafal lagu bismillah tu tau.. memang cool..sejuk je hati mendengarnya.. suara anak-anak Nora memang berbakat terutama si kecil Puteri tu..alahai..comey! hehe





kalau sudah punya darah seni..memang bakat seni mengalir juga dalam darah anak-anak pasangan Nora dan suaminya, Johan Nawawi. jaja dengar lagu-lagu dari album nie depa cipta sendiri.wow..hebat! lagu-lagu beginilah yang sepatutnya menjadi ringtone phone  kita..hehe


psssttt..jaja mendengar berulang kali sampai tertidur..nak menghayati lah kunun ^__~

Ranking: 5

{ 6 Comments... read them below or add one }

Ayie Abas said...

terima kasih dinda jaja..perkongsian yg bermanfaat...

ayie belum pernah dengar lagi...berkat entry jaja nih ayie nk dengar laa.. :D


April 4, 2012 at 9:03 AM
ghost writer said...

sedak lagu nih, suara inesen tul. :)


*makin rajin apdet kau ya, Jaja.


April 4, 2012 at 11:15 AM
Cikgu Jaja™ said...

@cik tikah

ha a tikah..anak2 Nora..awesome! :)


April 4, 2012 at 2:41 PM
Cikgu Jaja™ said...

@ayie Abbas

hehe ayie ni.ok2..silakan..selamat menghalwakan telinga juga jiwa :)


April 4, 2012 at 2:42 PM
Cikgu Jaja™ said...

@Sophan

yes. indeed. memnag itu perkataan paling sesuai >> inesen.

nais phan ^__~


April 4, 2012 at 2:42 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO