Remote Control

on Wednesday, April 25, 2012

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum and hye everyone.

life went horrible.
 kalau tidak terurus masa dan acaranya. sebab setiap manusia itu unik.ajaib. keajaiban yang sukar dirungkai. masakan setiap satunya dikurniakan akal.. cuma sikap dan iman masing masing yang boleh membezakan cara dia mengemudi mengikut rentak yang dimahukan. jaja jenis yang kelam kabut. mengaku je lah..but sometimes portraying as cool as i can. 

nak dijadikan cerita..di suatu pagi yang bening. jaja bangkit sedikit lewat. gabra kemain. maklum lahh...lewat 5 minit bakal mencarca marbakan  perjalananku ke sekolah! mau tidaknya..nanti jalan jem dengan lorries dan trelas.. stranded =.=" ehh apa plural untuk trelar ?? ehh..wujudkah perkataan trelar?? oh my..apa punya cikgu! :p

sampai je di sekolah, aku sibuk mahu ke kelas. jari meraba raba ke dalam handbag, hajat mahu mengambil pen marker. sebab tak puas meraba, terus aku tanggalkan butang handbag..and guess what..nak tengok magic tak....

errrrr...

 tada!


okay close up lagi siket...

tadaaa!!!~~


aaaaa... apa kejadahnya cikgu ni bawak remote control tibi ke sekolah!! aaaa..tidakkkkk

aaaaaaa...

macam tak percaya!!

....aaaaaaaaaaaaaa...

psssttt..ini kes main sapu je masukkan barang ke dalam handbag! adoi laa... >__<


Ranking: 5

{ 12 Comments... read them below or add one }

Mr. Rocco said...

aduh...minta maaf banyak2.. tapi skrg ni tgh gelak tahap gaban ni hahaha tak dapat nak bayangkan trbawa remote control buahahahahahahaha (ni tgh pecah ketawa nih )


April 25, 2012 at 9:18 PM
Khairil said...

nasib remote control...kalau bawa batu lesung;?...heheh


April 25, 2012 at 9:30 PM
mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ...kecian astro xde remote


April 25, 2012 at 9:30 PM
zera eira said...

SERIUS KELAKAR. HAHA. RASA NA GULING2! HEHE


April 25, 2012 at 9:44 PM
Ayie Abas said...

jaja terbawa remote astro kat sekolah eh?

syyyyyy!!!! diam jgn heboh2 kan...hehe :P


April 25, 2012 at 10:04 PM
cikguden said...

jaja...naper nie. hahhhhh tolongggg... hehehe


April 25, 2012 at 10:25 PM
aidajusoh said...

bawak remote g skolah?bgn lmbt punya pasal kn...he2


April 25, 2012 at 10:39 PM
Cik tikah said...

hahahahaha.. lawak lwak!


April 25, 2012 at 11:09 PM
teratak hati said...

kelakar la cikgu jaja ni..


April 25, 2012 at 11:54 PM
uncle said...

ni mesti kes tidur peluk remote control...sampai terbawak-bawak hingga ke sekolah..hahaha apa-apapun..mmh hari yg terbaek untuk kamu ^^


April 26, 2012 at 1:07 PM
Saddila said...

kahkahkahkah oihh!! mata letak kat mana time sapu semua barang ni kak??

hahha gila lawak. haha


April 27, 2012 at 8:42 PM
ikaa sharin said...

sumpah pecah perut ni !

#hye tuan tanah . jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D


April 29, 2012 at 12:08 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO