Azab: Ariel Sharon

on Wednesday, October 12, 2011


بسم الله الرحمن الرحيم




Semua kita tahu mengenai cerita Kamal Artaturk yg mati secara terhina sehingga bumi tidak menerimanya. Namun manusia terus berani menentang Allah. Terbaru Allah buktikan kekuasaannya seperti berlaku di zaman Firaun dan Qarun yg mana kedua mereka mati dlm keaiban. Ariel Sharon telah byk merosakkan bumi Palestin. Banyak air mata yg mengalir kerana kezalimannya dulu. Hari ini, Ariel Sharon bagaikan mayat hidup selepas 4 tahun koma. Sehinggakan media di seluruh dunia malu untuk menerbitkan gambar keadaannya. Kini Ariel Sharon yg berusia 82 tahun dikatakan mempunyai berat sekitar 15 kg sahaja. Doktor yg merawatnya mengatakan Ariel Sharon akan terus koma sehingga 90 tahun. Dia dirawat di Hospital Hadassah di Jerussalem dan kemudian di Chaim Sherba Medical Center. Difahamkan Sharon telah dimasukkan ke bilik pembedahan untuk menyambung bahagian ususnya yg membusuk dan merebak ke seluruh bahagian lain. Beliau dah jadi umpama mumia firaun. Terpenjara dalam jasad yang sudah membusuk. Subhanallah...ambillah pengajaran daripadanya agar kita terus bertakwa dan beriman kpd Allah...Amin...


infO: fesbuk




Pssttt.. rasa xsedap badan la.. kepala berat jer.. demam =.="





Ranking: 5

{ 12 Comments... read them below or add one }

Cik Yana said...

Thanx sharing. Cik Yana ingat dia dah tak de dah.


October 12, 2011 at 6:44 PM
Khairil said...

tak mampus lagi kan dia ni?...rasa2 dah lama dah dia sakit...biar dia rasa seksa Allah pelan2...


October 12, 2011 at 7:14 PM
Cikgu Jaja™ said...

@cikyana: tu la..jaja ingat pom dia dh xde..rupa2nya masih ada :p

@khairil: uishh..awakkk..heh :P


October 12, 2011 at 8:01 PM
teratak hati said...

camni pun diorang masih tak nampak kekuasaan Allah...


October 12, 2011 at 8:48 PM
ghost writer said...

sesungguhnya itu semua tidak pernah memberi peringatan kepada mereka yang lain.percayalah,mereka cuma akan menganggap ia sebahagian dari penyakit.


October 12, 2011 at 9:10 PM
harrazdani said...

peringatan dan pengajaran kepada kita yang masih bernyawa....


October 12, 2011 at 9:48 PM
Admin said...

lpas 90 tahun pun,rasa2nya koma lgi mumia nih ni....
berat dia jdi 9kg lpas 90 tahun,haha...


October 12, 2011 at 10:41 PM
shida'R said...

uihh..seramnyer..huhuu..tgk keadaan dia..


October 13, 2011 at 1:11 AM
simanis said...

ngeri weh! mintak2 kita dijauhkan daripada diseksa mcm ni...


October 13, 2011 at 7:41 AM
afzalsukasuki said...

haah nasib ingatkan pasal makhluk tuhan yg pgkat dia bawah sikit dari setan ni.Allah sengaja nak biarkan dia rasa seksa dunia dulu!


October 13, 2011 at 10:09 AM
Hasrilazmil said...

15kg? koma 90 thn? apa pon x boleh..


October 13, 2011 at 1:13 PM
Cik Azizah said...

peringatan buat kita bersama. tu lah azab die semasa kezalimannya. Allah nak tunjuk kekuasaanNya. Marilah kita tingkatkan amal ibadah kepada Allah SWT :)


October 13, 2011 at 4:23 PM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO