borak, thank you :)

on Tuesday, May 10, 2011

salam and hye everyone..

blog cikgu agak bersawang..sorry~ biasalah dengan alasan busy dan busy. there's no another excuses melainkan got really2 busy for these weeks. yes.definitely im stucked at somewhere as i belong to serve the ummah :) untuk generasi kita, tak apalah kan.. :)

this short entry will announce my gratitude and thankfulness to mr bOrak. hehe. sweet ler pulOk anda tu kan..mekasih laa yer kerana lagu yang kau nyanyikan dan gitarkan.. dia ni ala2 encik mimpi gitu.. penghibur akustika mimpi..suka jamming~heh. bermurah hati lah pulok nak sumbang lagu kat diri yang sedang tensi mensi nie.. hehe. well thanks ya. :)

nak balas dengan apa ek, balas dengan sengehan dan senyuman jer ok.haha.

tapi yang eden peliknya, napo ekau nyanyi lagu sedih. macam tahu2 saja hatiku sedang bersedih. :p


pssstt...hihi..malu la borak. bagi2 lagu pulok. tq yer. terharuu (^_^)" 

apa lagi..jom terjah blog borakkkk hehe.mana tahu die nk hadiahkan kamu suaranya jugak. :p

Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO