jangan marah~

on Monday, January 10, 2011



mOde: silent


hye semua..


cuma nak annOunce satu perkara:


jangan la marah..hu~ sedey tahuuu kena marah T__T


takmo refer kat mane2 blOgger..cuma nak bgtahu jangan la marah kalo i x fOllow balik.. kekadang terlupa..kekadang tenet lembab giler.. sO page bukak pon tak sempurna.. kekadang malas saja2 tak mahu tekan butang follow kamu..bhaha. bukan belOg kamu xbest..best jer.. :) tapi siapalah saya nak judge belOg kamu.. sOrry eh kalo  tak terfOllow balik! +_+ 


sebenarnya aku lebih suka bOokmark satu2 page tu.. ape Omputeh cakap? siren reader ker silent reader ker kamen rider ntah (^_^)" heh~  later baru terjah dan jelajah isinya. bukanlah keje aku nak mengadap labtOp 24jam.. berbelOg hanya untuk melampiaskan peluang menulis tentang apa2 sahaja, berkOngsi ilmu jika ada..  


bila berblOgwalking kn.. kalo rajin aku tinggal jejak (especially yang penah bertandang ke belOg buruk ni) kalO rajin lagi, aku tinggal kOmen.. kalO belOg itu serta isinya really2 menambat hati.. baru aku follow.. :) semuanya terpulang kepada mOod, persekitaran dan speed tenet. kalO tenet lembab sgt.. uhh mmg spOil lah!! :p


terima kasih sgt2 sudi menziarahi belOg yang tidak seberapa ini.. malah tinggal jejak dan kOmen lg! tenkiu soooOo much! tanpa pembaca sekalian di manalah harga sesebuah belOg tu kan. mmg aku sgt2 berterima kasih! syukran! 


harap kamu paham ok~ jangan marah saya yer..kita semua blOggers..kawan2 takmo lawan (pinjam kata2 hikmat gOmo.fm agagaga abg kubi jgn marah ok)







psssstt..xperlu kOt ada tagline "follow me.i'll follow you back" yOsh! isu sudah basi :)


Ranking: 5

{ 0 Comments... read them below or add one }

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO