Segmen : Aku blogger ! so whut ???

on Wednesday, December 1, 2010






Latar belakang blogger ( korang sendiri ler ) termasuk pendidikan dan juga pekerjaan .. termasuk lokasi.. negeri atau negara jer 
definitely aku seOrang blogger wanita..just gradute from uiam. suka senyap2 bace blog orang..biasanya, i'll bookmark those pages that i'd like n cOntinue further reading later..well currently being a GSTT for kelas pendidikan khas di johor. semestinya meja blOgger juga di johor ya abg ben :)

    • Apa pendapat anda mengenai dunia blog ?
  • blog adalah dunia yang hebat bg saya
  • blog disifatkan sbg wadah informasi plus mencari tempat gelak2 guling2 utk sy
  • blog saya merupakan rakan karib saya (^_^)" 

    • Sepanjang anda menjadi blogger , apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ?
  • yang -ve : TERbukak blog puaka porn memang jahanammmmm..astaghfirullahalazim penambah dOsa. nama blog tidak melambangkan isinya.aku geram
  • yang +ve : of course dapat ramaiiii kenalan yang best seperti abg ben (bukan bOdek ok) plus dengan berblog aku dapat cungkil2 info terkini, terbaru, termantap, termeletOp memang aku happy membacanya.untuk blog aku sendiri..alhamdulillah dapat beberapa respon +ve dari pembaca..xsangka belog picisan ini ada juga yang minat..thanks ya! di bawah ad bukti kalau abg ben xpecaya..ekeke..well credit to her


    • Apakah blog ini hanya untuk mencari nama / glamour ?
  • oh semestinya tidak. sebab ramai dalam kalangan blogger memang ikhlas telus menulis dari hati..berniat baik..kan?? but i was thingking that secara tidak sengaja blogger yang hebat akan menjadi glamOur mcm abg ben :)

    • Banggakah anda menjadi seorang blogger ?
  • honestly yes.
  • sebab bangga bila dapat share sesuatu yang bermanfaat utk pembaca..dat was the main purpose in the beginning..but then..ape yg terjadi?? di belog ini aku lebih suka merapu dari memberi ilmu! :P erm, cikai2 pOn aku harap aku mampu sebarkan sesuatu yang baik. hOpefully..biar sedikit tetapi bermakna..:)
okey abg ben, lebih atau kurang dari 100 words kot neh :p




pssssttt...sekarang tengah giler nak jOin segmen abg ben. (^_^)"


Ranking: 5

{ 17 Comments... read them below or add one }

nazirulhazwan~ said...

hehe, join jugak:P
bagus2.salah satu medium promosi blog:P


December 1, 2010 at 2:22 PM
Hishyamuddin said...

hebat2..
teruskan uasaha murni anda..hehe


December 1, 2010 at 4:24 PM
Siti Aisyah said...

wooott..
lawa la blog cikgu..
join gak huhu


December 1, 2010 at 4:25 PM
man yusoef said...

selamat petang cikgu


December 1, 2010 at 4:41 PM
Noor Faezah Mazli said...

hai faezah. nama kita same! hehe.


December 1, 2010 at 4:57 PM
Kalamhati said...

ex-uia ye..akak ni super2 senoir awak la kot..hehe


December 1, 2010 at 5:41 PM
nurazzah8 said...

Selamat petang cikgu,

Salam perkenalan dan salam ziarah ke sini...wah baru setahun berblogging dah ramai followers...

Kak Azzah8
http://nurazzah8.blogspot.com/


December 1, 2010 at 6:02 PM
alinac lover said...

ngee jemput join GA yong yer

http://www.alinacshoppe.com/2010/12/giveaway-kalau-saya-shopping-di-alinac.html


December 1, 2010 at 6:19 PM
JUE said...

nice blog....jom follow blog saya...
http://jue-girlz.blogspot.com/
i da follow u da...


December 1, 2010 at 7:25 PM
Matika Love said...

mamat blogger??so what??
jom saya dh join..


December 1, 2010 at 8:43 PM
Azza Firza said...

salam blogger, teruskan brblogging yaa, datang dari segmen abg ben, jemput ke blog buruk saya jugak ea (:


December 1, 2010 at 9:38 PM
ReJaM© said...

Semua org nak komen ReJaM© pun komen gaklah haha...

MiLo SuaM


December 1, 2010 at 11:14 PM
haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com


December 1, 2010 at 11:31 PM
Puteri Iqa Izyan said...

wah..siap ada peminat lagi.. ehhe :P


December 1, 2010 at 11:32 PM
Cik Ila said...

Salam perkenalan.Cik Ila dh follow.. :)


December 2, 2010 at 8:05 AM
Faezah Hannah Al Baj said...

@naz
yela..tgk naz jOin,sy pon nakk jugak..ekeke :p

@hisyamuddin
tq~ tapi sy ni biase2 je..xhebat pon :p

@siti aisyah
blog ct pon lawa..cikgu dh tengok..hoho :)

@man yusoef
selamat pg man.. :)

@noor faezah mazli
hehe..yup same!! best2 :)

@kalamhati
waahhh~ so kite berdua ni pproduk dr uia la ek kak..hehe :)

@nurazzah8
alhamdulillah..biase2 je wak..blog awk pon ape kurangny..byk info.sy suke! :)

@alinac lover
ok i'Allah..brg2 alinac best2!! :)

@jue
tq~ oo follow kamu :)

@matika love
hehe..kite sm2 join kot :)

@azza firza
hehe..tq~ belog kamu pon hebat!! :)

@ReJaM©
hehe..xpe rejam..komen la. hihi :)

@haniz
slm kenal2 jugak :)

@puteri iqa izyan
tu la..xsangka babe :)

@cik ila
tq cik ila..follow u back.. :) nice blog awk


December 2, 2010 at 10:31 AM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
lb1f.lilypie.com/TikiBlogger.php/eHUP
 
© Corat.Coret.Cikgu™ | All Rights Reserved
D.I.Y Themes ByBelajar SEO